JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti au oferit, miercuri seară, primul meci al optimilor de finală din Cupa României terminat la lovituri de la 11 metri.

În cele peste 120 de minute de joc, însă, frigul de afară a fost învins de o atmosferă de derby pe Cluj Arena, aproximativ 12.000 de spectatori contribuind din plin la un spectacol văzut tot mai rar în tribunele fotbalului românesc.

Cele două galerii înfrăţite şi-au exprimat în dese rânduri iubirea reciprocă pe durata meciului, început cu o coregrafie a Peluzei „Şepcile Roşii”, referitoare la cei 98 de ani de existenţă ai clubului împliniţi în această lună. „Totul a început pe gradenele de lemn, aşteptăm să revină la valorile lui «U» fotbalul modern” era mesajul imens afişat în peluza „U”-istă la meciul de ieri seară, dialogul dintre cele două tribune nelipsind nici de această dată.

Fiecare spectacol venit dinspre galeria Universităţii a fost aplaudat de fanii dinamovişti, jucătorii lui Vasile Miriuţă lăudând şi ei, după meci, atmosfera în care au evoluat. „Cei de la Universitatea au aceşti suporteri minunaţi, care i-au împins de la spate. E superb să joci cu suporterii în spate”, a spus antrenorul dinamoviştilor, completat de Sergiu Hanca. „Atmosfera a fost minunată. Chiar vorbeam cu colegii mei şi le-am spus că este un oraş care are o echipă fantastică şi nişte fani minunaţi şi că ar merita un loc în prima ligă”, a precizat şi mijlocaşul lui Dinamo.

Pe parcursul celei de-a doua reprize, în peluze au apărut şi două mesaje comune dedicate Zilei Naţionale a României, prin care oamenii erau chemaţi la meciuri: „Studenţii şi câinii vă urează la unison: La Mulţi Ani, români, veniţi la stadion!”, în galeria dinamovistă stând scris „câinii şi studenţii” la începutul bannerului.

Mai jos aveţi un video cu atmosfera făcută la începutul meciului de către fanii lui „U”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.