JSport.roJSport.ro
foto: facebook/nk istra

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu FC Botoşani, disputat luni seară, în prima etapă a Ligii I.

Lipsa de omogenitate s-a văzut în jocul oaspeţilor, care au fost dezavantajaţi pe final, însă, şi de arbitrul Marcel Bârsan, cel care l-a eliminat pe Omrani în loc să-i acorde o lovitură de la 11 metri.

CFR Cluj a început decisă partida din Moldova, iar Hoban a deschis scorul în minutul 10, după un şut din interiorul careului. Cu un lot valoric peste cel al Botoşaniului, clujenii păreau să fi rezolvat cel mai dificil moment al partidei, deschiderea scorului, însă greul abia atunci începea să vină pentru CFR.

Mentalitatea românescă a „funcţionat” şi într-o echipă formată din cinci străini, iar CFR-ul a făcut pasul înapoi. Gazdele au profitat din plin, iar în minutul 30 Burcă a egalat în urma unei lovituri de colţ.

Omogenitatea de care s-a plâns Dan Petrescu avea să se vadă din plin în special în repriza a doua, alb-vişiniii nereuşind să mai dea emoţii defensivei Botoşaniului. Când au reuşit să se apropie, totuşi, de poarta gazdelor clujenii au rămas în inferioritate numerică. Omrani a cerut o lovitură de la 11 metri, însă arbitrul Marcel Bîrsan a considerat, eronat, însă, că francezul a simulat şi i-a arătat al doilea galben în minutul 72.

CFR-ul a renunţat complet, mai apoi, la orice intenţie ofensivă, iar cu Vâtcă cel mai bun jucător în ultimele 20 de minute, oaspeţii au plecat cu un punct de la Botoşani.

FC Botoşani

1
Cobrea
30
Muşat
3
Burcă
4
Miron
18
Unguruşan
17
Cucu
37
Bordeianu
9
Golofca
11
Moruţan
7
Buş
44
Popa

Au mai intrat: Fulop, Ciaccheri, Serediu. Antrenor: Constantin Enache

CFR Cluj

12
Vâtcă
45
Camora
55
Vinicius
24
Luchin
6
Manea
10
Deac
38
Hoban
19
Culio
7
Păun
18
Bokila
9
Omrani

Au mai intrat: Nouvier, Nistor, Coman. Antrenor: Dan Petrescu

https://www.youtube.com/watch?v=0cUwwRVyXlY

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.