JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat cu emoţii meciul din deplasare cu Metaloglobus Bucureşti, 1-0, după un joc în care portarul Dur-Bozoancă a avut un mare merit.

Paradele lui „Coco” l-au încântat pe fostul portar al Naţionalei, Bogdan Lobonţ, viitorul antrenor al Universităţii Cluj urmârind din spatele unei porţi prestaţia alb-negrilor.

„Lobby” a trăit cu emoţii meciul, le-a dat indicaţii jucătorilor, alături de Adrian Iencsi, dar s-a şi consultat cu Mircea Cojocaru, după ce actualul tehnician al lui „U” a fost eliminat pentru proteste.

„Trebuie să fim atenţi şi să învăţăm foarte multe lucruri de la Bogdan Lobonţ. E un om cu multă experienţă în fotbalul de performanţă, a avut de unde să înveţe şi a acumulat această experienţă. E adevărat, nu are experienţă ca antrenor, dar sunt aici să-l ajut, să-l sprijin pentru că am mare încredere în el. E un mare câştig pentru Universitatea că am reuşit să-l aducem la echipă”, l-a lăudat, la final, managerul „studenţilor”, Ioan Ovidiu Sabău.

Mai jos puteţi vedea un video cu Bogdan Lobonţ în prim plan înainte şi în timpul meciului de la Bucureşti.

Sursa video: Look Sport

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Foarte interesant.Cand Dur-Bozoanca a gafat ca in curtea școlii echipa pierzând puncte nu ați făcut nici o observatie iar acum nu încetați cu laudele.Si norocul face parte din meniu!Ati putea fi mai transparenti!Victoria și succesul unei echipe nu depinde de o singura persoana!Nu țin minte sa fi aparat un 11 metri și sa-și salveze echipa in situații limita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.