JSport.roJSport.ro

Derby-ul local dintre „U” şi CFR 2 se putea termina cu o bătaie pe Cluj Arena între susţinătorii celor două echipe.

La finalul meciului, mai mulţi membri ai galeriei „şepcilor roşii” au intrat pe teren pentru a împacheta bannerele aduse la joc, însă după câteva minute au alergat înspre colţul opus al stadionului, acolo unde se afla grupul de aproximativ 20 de suporteri CFR-işti.

Fanii Universităţii au ajuns până în dreptul galeriei feroviare, însă stewarzii şi plexiglasul peluzei au despărţit cele două grupuri de un contact fizic. După câteva zeci de secunde au intrat şi jandarmii în incinta stadionului, acela fiind momentul care i-a făcut pe fanii lui „U” să se întoarcă în tribune (video mai jos).

La meci au asistat peste 6.200 de spectatori, Peluza „Şepcile Roşii” asigurând fondul sonor, pe timpul primei reprize, aceasta desfăşurând şi o coregrafie alcătuită din câteva sute de steguleţe albe şi negre. Micuţa galerie alb-vişinie s-a făcut şi ea auzită în câteva momente, aceasta sărbătorind alături de jucători, la final, egalul obţinut cu golul din penultimul minut.

Atmosfera de pe Cluj Arena a fost lăudată şi de jucătorii ambelor echipe, fundaşul CFR-ului, Răzvan Horj, regretând că acest meci nu s-a disputat în Liga I.

„A fost un derby foarte frumos, cu nişte spectatori incredibili. Eu aşa meci în Liga I nu am mai prins. Suporterii i-au susţinut până la final şi păcat că nu este aşa meci în Liga I şi că nu sunt asemenea suporteri adevăraţi”, a spus jucătorul care a primit „liber” de la Dan Petrescu să joace pentru echipa a doua.

„Atmosfera a fost senzaţională. Astea sunt meciurile care îmi plac, le ador şi aş vrea să fie tot timpul aşa. E de apreciat că aceşti suporteri vin şi după noi în deplasări”, a declarat şi marcatorul golului Universităţii, Dorin Goga.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.