JSport.roJSport.ro

img_8689Universitatea Cluj a început, sâmbătă după-amiază, un nou drum în istoria ei de aproape 100 de ani, de data aceasta în Liga a IV-a, marcând chiar în secunda 45 a meciului cu Unirea Tritenii de Jos.

Chiar dacă au fost doar aproximativ 2.000 de spectatori în tribunele Cluj Arena, câteva sute dintre ei au stat în Peluza „Şepcile Roşii”, galeria Universităţii încurajându-şi frenetic favoriţii încă din startul meciului cu Unirea. Fanii „studenţilor” au avut primul moment de bucurie după doar 45 de secunde, Brian Lemac deschizând scorul.

Acelaşi jucător al Universităţii a majorat diferenţa în minutul 22, perioadă în care galeria „şepcilor roşii” tocmai îşi desfăşura coregrafia începută în minutul 19:19, prin care anunţa continuitatea echipei de fotbal. „Nu aprindem o nouă flacără, cea veche nu s-a stins! Nu e o nouă poveste, atâta timp cât finalul primeia nu a fost scris”, au fost mesajele afişate de galerie, în peluză ridicându-se, pe o pânză, şi Pasărea Phoenix, împreună cu stema lui „U”. (video mai jos)

Pe teren, Universitatea Cluj a rezolvat meciul în primele 30 de minute, „hattrickul” lui Brian Lemac şi golul lui Alex Păcurar ducând scorul la 4-0. Până la pauză au mai înscris Dorin Goga şi încă o dată Păcurar, elevii lui Marius Popescu intrând la vestiare cu un avantaj de şase goluri pe tabelă.

Revenim cu detalii după finalul meciului, o galerie foto şi declaraţii de la primul joc al Universităţii în Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.