foto: Cosmina Măcicăşan

CS Floreşti a fost pedepsită cu trei penalty-uri într-o repriză cu Someşul Dej, jucătorii lui Călin Budişan contestând vehement două dintre ele.

De asemenea, o lovitură de la 11 metri care nu ar fi fost acordată pe final pentru oaspeţi, dar şi un penalty pe care floreştenii l-au cerut fără succes şi cu Mintiul etapa trecută par că au umplut răbdarea actualei campioane a Ligii a IV-a.

După meci, Budişan a vorbit inclusiv despre retragerea echipei din competiţie, dar şi despre o posibilă coaliţie anti AJF făcută cu cei de la Victoria Cluj.

„Arbitrajul, deşi de divizie înaltă, a fost execrabil. Două lovituri de la 11 metri inventate, iar una pentru noi refuzată. Trei penalty-uri într-o repriză, din care două inventate, spun multe despre atitudinea AJF-ului şi despre atitudinea tuturor celor care doresc să promoveze cineva anume. O să vedem care sunt măsurile pe care le vom lua. Am vorbit inclusiv cu cei de la Victoria Cluj şi vom lua atitudine, pentru că nu va rămâne aşa. Ori ne retragem, ori facem petiţii, pentru că nu e în regulă deloc. AJF nu cred că e străină de mentalitatea şi direcţia pe care le-o trasează arbitrilor. În plus, e al treilea meci după care arbitrii îşi cer scuze că au greşit faţă de noi”, a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

Dejenii au avut şi ei de reproşat ceva arbitrului Horaţiu Feşnic, căruia i-au luat apărarea în privinţa loviturilor de la 11 metri.

„Penalty-urile au fost corecte, însă domnul Feşnic a luat două decizii destul de ciudate. Dacă Văidean a venit şi ne-a înjurat, şi ia doar galben, lui Toderean i-a dat direct roşu tot pentru injurii. Nu a luat aceeaşi măsură în cele două cazuri şi ne-a lăsat fără doi portari pentru etapa viitoare. Atât pot să zic de arbitraj”, a precizat finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir.

Oficialii AJF Cluj nu au vrut să comenteze noile acuzaţii lansate de floreşteni, care au cinci puncte în spatele liderului Someşul Dej şi un punct peste Victoria Cluj în clasament. Din acest tur a mai rămas o etapă, însă va mai avea loc în 2019, foarte probabil, şi o rundă din retur.

La final, a fost şi o mică petrecere în vestiarul oaspeţilor. Laurenţiu Văidean a marcat chiar de ziua sa de naştere, iar colegii i-au cântat “La mulţi ani!”

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

3 COMENTARII

  1. Un meci destul de slab, un rezultat echitabil. Florestiul se plange degeaba pentru ca nr. 8 al lor dupa ce a egalat trebuia sa vada cartonas rosu pentru reactiile avute fata de banca gazdelor. Oricum s-a vazut valoarea lor la baraj in vara cand nu au contat impotriva bihorenilor. Nu au lot pentru liga 3, in schimb Somesul a dezamagit azi in repriza a doua. Ca sa faca fata in liga 3, Dejenii au nevoie de cel putin jumate de echipa.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.