JSport.roJSport.ro

IMG_0053Patronul din acte al Universităţii Cluj, Florian Walter, a ajuns sâmbătă seara în România, iar astăzi urmează să fie dus la Tribunalul Prahova, acolo unde judecătorii au emis pe numele său, de aproape un an, un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Omul de afaceri a fost adus încătuşat la Bucureşti din Emiratele Arabe Unite, însă acesta a spus că nu a fugit din ţară pentru a se sustrage unei eventuale arestări. „Nu veneam dacă îmi era frică de închisoare. Nu am fugit din ţară”, au fost cuvintele rostite de Walter în faţa presei la aeroport, înainte de a intra în duba Poliţiei.

Patronul firmei Romprest este judecat pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproape 20 de milioane de euro, Florian Walter fiind dat în urmărire internaţională din luna mai a anului trecut.

UPDATE

Duminică dimineaţa, Florian Walter a fost adus într-o dubă a Poliţiei la Tribunalul Prahova, acolo unde judecătorii au confirmat mandatul de arestare emis pe numele său în urmă cu aproape nouă luni. Astfel, omul de afaceri a fost arestat preventiv, potrivit Agerpres, şi va petrece după gratii cel puţin următoarele 30 de zile.

 

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.