JSport.roJSport.ro
foto: frf.ro

Golul anului 2018 în meciurile jucate de echipele naţionale ale României a fost marcat de o fostă jucătoare a Olimpiei Cluj.

Isabelle Mihail, în vârstă de doar 19 ani, a înscris golul anului în meciul România-Portugalia, 1-1, din preliminariile Campionatului Mondial, disputat în 12 iunie.

Jucătoarea care a semnat cu Olimpia în 2016, dar între timp a ajuns în SUA, la clubul Universității Kent State, a primit cele mai multe voturi din partea publicului, pe contul de Facebook al FRF. Isabelle l-a învins în finală pe Ianis Hagi, care a marcat un gol direct din corner în meciul România-Bosnia.

Printre cei care au concurat la golul anului s-au aflat şi Florin Burghele, de la Universitatea Cluj (golul victoriei în meciul cu Muntenegru U18-de la min. 14:33), dar şi CFR-istul Claudiu Petrila (gol în meciul cu Suedia U19-de la 0:35). Cei doi, alături şi de Mara Bâtea (gol în Portugalia-România 5-1), de la Olimpia Cluj, au primit voturi puţine şi au fost „eliminaţi” încă din prima fază.

Mai jos aveţi cele patru goluri din care s-a decis cel mai frumos al anului, reuşita lui Isabelle putând fi văzută de la secunda 14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.