Unirea Iclod şi Olimpia Gherla au câştigat ultimele două meciuri ale etapei a treia din Liga a IV-a.

Iclodul s-a impus cu 5-1 în faţa Unirii Triteni, după un start de meci perfect. Partida s-a decis,practic, în primele 15 minute, perioadă în care gazdele au marcat de trei ori.

Marian Gorba, cu o dublă, şi Paul Dîrjan au înscris pentru Iclod, iar scorul de 3-0 s-a menţinut până la pauză. Partea a doua a fost mai animată. S-au acordat şi trei penalty-uri, două pentru Iclod şi unul pentru Triteni, dar numai unul a fost şi transformat. Paul Dîrjan a marcat după o pasă a lui Vasile Pop, fază pe care o puteţi vedea mai jos. Vasile Pop a ratat apoi a doua lovitură de la 11 metri, iar Sergiu Gall a irosit şi el penalty-ul primit de oaspeţi. Vali Dîrjan a înscris ultimul gol al Iclodului, iar Marian Chiorean a redus din diferenţă pentru oaspeţi, într-un meci în care plusul de valoare şi de experienţă s-a văzut în favoarea Iclodului.

În ultimul joc al rundei, Olimpia Gherla a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la CFR Dej, după un gol marcat pe final. Gherlenii s-au impus în primul rând datorită pragmatismului, dar şi a lui Flaviu Mureşan, marcatorul unei duble la începutul şi pe finalul reprizei secunde. Dejenii au din nou ce să regrete, mai ales că au egalat la 1 prin Mihai Ciurean. CFR-ul a avut două şanse mari în prima repriză prin Borşan, după care gherlenii au dominat startul părţii secunde, însă cele trei puncte au rămas în tabăra Olimpiei, care a început campionatul cu două înfrângeri la rând.

CFR Dej rămâne doar cu impresia bună arătată până acum, pentru că în clasament îşi menţine acel zero în dreptul punctelor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte