JSport.roJSport.ro

IMG_4125CFR Cluj a învins-o pe Steaua pentru prima oară în ultimul deceniu în stil de mare echipă. Feroviarii s-au impus cu 2-0, însă primul gol, marcat de Vitor Bruno în minutul 32, poate fi predat la orice şcoală de fotbal din lume.

Până ca jucătorul portughez să deschidă scorul, mingea a ajuns pe la nouă jucători diferiţi ai clujenilor, care au atins-o, în total, de 15 ori înainte ca aceasta să treacă linia porţii. Totul a pornit de la recuperarea lui Tomislav Gomelt, făcută în apropierea careului clujean, acesta pasându-i mai apoi lui Andrei Mureşan, balonul continuându-şi drumul pe traseul Filipe Nascimento-Camora-Nouvier-Cristian Lopez, apoi a ajuns din nou la Nascimento care i-a trimis lui Petrucci, italianul servindu-l pe Tiago Lopez, acesta din urmă centrând în faţa porţii pentru Vitor Bruno.

De la pasa lui Gomelt şi până la gol niciun jucător nu a atins mingea de mai mult de două ori, apărarea Stelei fiind făcută şah-mat în doar câteva secunde.

„I-am dominat pe cei de la Steaua la toate capitolele, iar primul gol a fost în stil Barcelona, ca să zic aşa. Am fost echipa mai bună şi mai concentrată”, a spus la final preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

“CFR nu a mai câştigat de mult timp cu Steaua, echipa s-a motivat foarte bine şi a obţinut cele trei puncte. Noi am dat totul pe teren, am dominat, am dat şi două goluri. Nu ne-am temut niciodată că am putea pierde acest meci. Am fost o echipă pe teren şi acest lucru s-a văzut. A fost o victorie foarte importantă în lupta pentru play-off”, a declarat şi Andrei Mureşan.

Cu această victorie CFR-ul a ajuns pe locul opt în clasament, a acumulat 20 de puncte, iar cu cele şase puncte pe care le-ar putea obţine de la TAS ar ajunge pe un loc de play-off. Mai jos puteţi vedea atât golul lui Vitor Bruno, cât şi reuşita lui Alex Păun, care a stabilit scorul final.

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.