JSport.roJSport.ro

IMG_1078Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Unirea Tărlungeni, 1-3, din ultima etapă a play-out-ului Ligii a II-a şi a retrogradat, pentru a doua oară în istorie, în Liga a III-a.

Tinerii jucători ai lui „U” aflaţi în teren la acest joc au fost încurajaţi de aproximativ 20 de suporteri ai Universităţii, care au ţinut să fie alături de favoriţi şi în ultimul meci din Liga a II-a. Veniţi de la Cluj cu speranţe aproape nule că echipa lor va putea evita retrogradarea, suporterii lui „U” din facţiunea „Vecchia Guardia” au dovedit că sunt mereu alături de jucători şi au cântat pe toată durata partidei de la Tărlungeni.

Ba mai mult, la final fanii chiar i-au aplaudat pe cei care au acceptat să îmbrace şi în acest ultim meci tricoul alb-negru, printre cei care au evoluat la Tărlungeni fiind şi Florin Cordoş, cel căruia i-a fost rupt echipamentul de joc de către ultraşii din galeria lui “U”, la finalul meciului cu Olimpia Satu Mare.

Mai jos aveţi rezumatul video al meciului din judeţul Braşov, postat de un suporter al clujenilor pe contul său de Facebook, la final existând şi momentul în care jucătorii se duc cu capetele plecate spre suporteri, aceştia răspunzându-le cu aplauze.

Și la bine și la greu

Posted by Pre Tin on Saturday, June 4, 2016

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. , go back to a country where there is no freedom of speech! Then try and say you want to change their laws. They probaly would never be able to speak again. When Americans go to other countries to live, we would'nt think to try and change their laws. So why is they try in America? FREEDOM OF SPEECH!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.