JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a primit medaliile şi trofeul pentru câştigarea Ligii a III-a după victoria cu Metalurgistul Cugir, 3-2.

La interviurile de după meci a participat şi Mihai Onicaş, jucătorul reîntors la Universitatea vara trecută, iar acesta a oferit un moment emoţionant.

Întrebat despre spiritul echipei sale de suflet, lui Onicaş i-au dat lacrimile şi cu greu a reuşit să vorbească.

„Aici am crescut, am amintiri foarte frumoase de aici. Mă bucur că m-am întors şi sper să rămân cât mai mult timp aici”, a spus, printre lacrimi, jucătorul care a marcat ieri golul de 3-1 în meciul cu Metalurgistul Cugir.

foto: facebook Mihai Onicaş

Onicaş, 28 de ani, şi-a tatuat anul naşterii Universităţii Cluj (foto) chiar după ce s-a întors la echipa “studenţească”, alături de care vrea să promoveze în Liga I.

„Am reuşit să ne atingem obiectivul şi am făcut încă un pas spre obiectivul principal, către accederea în Liga I în anul 2019. Suntem mai liniştiţi acum, iar în Liga a II-a obiectivul rămâne acelaşi şi vrem să câştigăm fiecare meci. Ne dorim să readucem această echipă frumoasă pe prima scenă a fotbalului românesc”, a mai spus jucătorul Universităţii.

Mai jos puteţi vedea momentul în care Onicaş nu şi-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre „U”, iar AICI puteţi reciti materialul special făcut de CJSport.ro cu jucătorul clujean iarna trecută.

Joma - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. De ce plânge?Ar trebui sa fie very hapy ca a ajuns in curtea lui U.Din pacate cred ca ocupa locul altora mult mai talentați dar care n-au părinți la ,U,(pentru asta chiar ca ar trebui sa plângă).In liga a doua nu mai merge cum mergea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.