CFR Cluj a părăsit Conference League, dar a scos-o din competiție și pe Jablonec, după victoria din Gruia. Dan Petrescu tot a avut, însă, motive să fie supărat pe cehi. Antrenorul și un jucător al oaspeților au stat prea mult la conferința de presă.

”Am stat jumătate de oră aici ca să aștept. Trebuia să-i spuneți, măi băieți, ce facem aici? Ăla separat, noi separat. De dimineața până seara muncesc, mai am și eu nevoie de pauză. Și voi la fel, și eu la fel. Nu?”, a răbufnit fostul fundaș.

Eroul ardelenilor, Gabriel Debeljuh, a fost nominalizat pentru titlul de jucătorul săptămânii în Conference League. Croatul ar putea părăsi campioana României, după ce au apărut zvonuri că și-ar fi depus memoriu.

”Ne-am obișnuit, dacă am sta în fiecare zi să dezmințim orice informație cred că s-ar plictisi cei de la club. Chiar în ziua meciului e ceva de rău la CFR”, a adăugat Petrescu.

În plus, feroviarii au mari emoții în privința lui Billel Omrani, care s-a accidentat joi seara. Următorul meci al CFR-ului e în campionat, cu Mioveni. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport+ și PrimaPlay.ro, duminică, de la ora 19:30.

”Noi avem un fizioterapeut și un doctor foarte bun, sperăm să facă o minune și să-l facă să joace duminică, dar nu cred la felul cum a ieșit de pe teren.” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.