JSport.roJSport.ro

CFR Cluj joacă duminică cel mai important meci al sezonului, iar înainte cu câteva zile de jocul cu Viitorul antrenorul feroviarilor, Dan Petrescu, şi-a permis câteva minute de relaxare.

Acesta a prefaţat duelul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei, ce va avea loc în 16 iunie, pe Cluj Arena, acolo unde Petrescu va juca pe postul care l-a făcut consacrat, fundaş dreapta.

Sper să fie cât mai multă lume, dacă va fi stadionul plin va fi bine pentru noi și pentru adversari. Va fi un spectacol plăcut, multe goluri, lumea sper să se bucure că ne revad, chiar dacă ne revăd mai grași, mai albi”, a spus Petrescu. Ajuns la 50 de ani, fundașul dreapta al naționalei timp de 12 ani trage tare să reintre în formă la Sports Festival și să se apropie de evoluțiile care au scos sute de mii de oameni în stradă după victoriile la turneele finale. 

„Gică Popescu, Belodedici, ei se mențin bine, Sabău arată și el destul de în formă. Eu mi-am făcut planul pentru meciul cu Barcelona, în atac mă voi duce, în apărare va fi mai greu să mă întorc”, glumește fundașul-golgheter al „Generației de Aur”.

Pentru că are ceva emoții vizavi de cât de pregătiți vor fi “tricolorii” la meciul cu legendele Barcelonei, Petrescu a descoperit o metodă extra-sportivă de a-i anihila pe fotbaliștii cu renume ai echipei catalane.

“O să facem un cantonament la restaurant. La hotel nu vrea nimeni să se culce, nu ne-am văzut de mult timp, ne dorim să fim împreună, să stăm să ne relaxăm. Ne e dor de atmosfera pe care o aveam, au fost 12 ani împreună extraordinari și sigur o astfel de acțiune ne va prinde bine. Ne-am gândit că nu  ar fi rău să le dăm de băut spaniolilor… ar fi bine să-i amețim și cu țuică și cu palincă… La meci ei vor fi foarte buni, am mai jucat cu adversari mai tineri și mai tehnici, dacă sunt în formă, va fi greu. Dacă nu ne iese strategia, o să-i rugăm să nu ne dea prea multe goluri”, a mai spus Petrescu.

Meciul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei va fi în 16 iunie, pe Cluj Arena.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.