JSport.roJSport.ro

img_0891_1024x683CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia din nou de podium, suferind prima înfrângere pe teren propriu după aproape un an, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu. Aceeaşi formaţie gorjeană a câştigat ultima oară în Liga I pe terenul clujenilor, chiar în 1 Decembrie 2015, de atunci feroviarii având o serie de 18 meciuri fără eşec în campionat.

Entuziasmul din ultima perioadă instalat în vestiarul ardelenilor le-a dăunat în prima repiză elevilor lui Vasile Miriuţă, care nu au mai repetat prestaţiile care i-au adus pe loc de play-off. Drept principală consecinţă, clujenii au luat gol de la Pandurii, în urma unui şut de la marginea careului, oaspeţii lăsând la Târgu Jiu problemele mari financiare de la echipă. Golul lui Bud, anulat corect pentru offside, a fost singura zvâcnire a clujenilor de după deschiderea scorului, astfel că gorjenii au intrat în avantaj la pauză.

Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult nici după pauză, şansa pe care a avut-o CFR-ul la bara lui Herea transformându-se în ghinion la execuţiile ratate ale lui Camora şi Rus, de la câţiva metri de poarta lui Stanca. Fără vlagă în atac, clujenii nu i-au mai dat emoţii portarului gorjean până la final şi au rămas tot cu 26 de puncte în clasament, la egalitate cu Dinamo, însă tot pe loc de play-off.

De menţionat şi că, înainte de acest meci, Ionuţ Larie şi Mario Camora au fost premiaţi pentru cele 100, respectiv 200 de partide în tricoul CFR-ului, ambii primind câte un tricou personalizat din partea preşedintelui Iuliu Mureşan.

cfr-clujCFR Cluj

28
Marc
45
Camora
4
Horj
6
Larie
22
Lopes
8
Nascimento
31
Rus L.
19
Nouvier
25
Ruiz
17
Sorsa
26
Bud

Au mai intrat: Peteleu, Omrani, Negruţ. Antrenor: Vasile Miriuţă

pandurii-tg-jiuPandurii Târgu Jiu

33
Stanca
23
Grecu
6
Vasiljevic
18
Unguruşan
25
Pleaşcă
24
Marzljak
8
Sânmărtean
26
Pîrcălabu
11
Herea
20
Hlistei
9
Antal

Au mai intrat: Trifu, Brînzan, Dodoi. Antrenor: Petre Grigoraş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.