Universitatea Cluj s-a impus la limită cu FC Braşov, 1-0, după un joc cu multe ocazii.

Evoluţia din acest sezon îl încântă şi pe Ioan Ovidiu Sabău. Fostul manager al “studenţilor” a lăudat jocul echipei lui Erik Lincar, dar şi revenirea lui Radu Constantea la club.

Reprezentantul Consiliului Local a plecat în martie, după ratarea promovării, dar a revenit luna trecută.

“Îmi place «U» Cluj, are ritm, atitudine şi câţiva jucători interesanţi. Anul acesta cred că sunt şanse mari la promovare şi chiar o văd promovată. S-a întors şi Radu Constantea, iar cât a fost el situaţia financiară a fost ok şi nu au fost emoţii. E un plus că a revenit, pentru că e foarte corect în ce face şi va da o stabilitate clubului din punct de vedere financiar. Cât a fost el, nu au fost probleme. Văd echipa promovată pentru că are jucători care înţeleg ce înseamnă liga a doua. Trebuie să fii modest, nu să pregăteşti meciurile de pe poziţie de superioritate, cu jucători care au aere de vedetă”, a spus Sabău, la Look Sport.

Universitatea Cluj e la şase puncte în spatele liderului Petrolul, iar etapa următoare va merge în Ghencea, pentru meciul cu Steaua. Mai jos aveţi rezumatul partidei cu FC Braşov, prima pe Cluj Arena după trei luni.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. La U Cluj se simte o oarecare revigorare.
    Dar,sunt inca departe de asi atinge telul(promovarea in prima liga)
    Cine a urmarit cat de cat evolutia si jocurile echipei poate lesne sa inteleaga ce carente mai au in joc.Nu e suficient doar tactic sa te pozitionezi in camp daca pasele nu merg.De asemenea conditia fizica ar fi o carenta majora si fragilitatea fizica a unora de asemenea.Mai e mult de lucru si sper ca pauza de iarna sa ii ajute sa isi corecteze carentele.Liga 1 ii asteapta pe U-isti dar,pretentiile sunt mult, mult, mai mari.Pana una alta este bine ca s-a scapat de monstrul raduta,un personaj malefic obsedat de functii si putere. Locul lui e la spitalul de nebuni.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.