JSport.roJSport.ro
foto: captura turdanews.net

Penultima etapă a Ligii a IV-a a continuat cu patru meciuri sâmbătă dimineaţa, sărbătoarea zilei având loc la Turda.

Sticla a câştigat cu 9-0 meciul împotriva Arieşului Mihai Viteazu, după un joc controlat din nou autoritar.

Elevii lui Artur Podar au dat cinci goluri până la pauză, iar în repriza secundă au mai înscris de încă patru ori, ultimele două goluri după începerea furtunii pe stadionul “Municipal”.

Chişu a dat un hat-trick, Florin Dan şi Mărie au avut câte o dublă, Silaghi şi Ionescu marcând şi ei pentru echipa care a primit, la final, tricourile de campioană şi trofeul pentru locul 1 în Liga a IV-a. Sărbătoarea a continuat în vestiar, acolo unde turdenii au udat cu bere cupa primită din partea AJF. De altfel, un video cu petrecerea noilor campioni ai Ligii a IV-a poate fi vizionat la finalul textului.

La aceeaşi oră cu meciul de la Turda, s-au mai disputat alte trei partide, scorul etapei înregistrându-se la Gilău. Someşul a câştigat cu 11-2 în faţa Vulturului Mintiu-Gherlii, însă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul încă din minutul 2.

Cu o echipă mai experimentată, gilăuanii nu au avut milă de adversarii lor, cărora le-au marcat 11 goluri. Andrei Moldovan a dat 5 goluri pentru echipa sa, Mateş şi Gherman înscriind şi ei de câte două ori. Bocean şi Roşu au stabilit scorul final, pentru Mintiu marcând Csiki şi Olteanu în prima repriză.

În celelalte două meciuri ale zilei au învins oaspeţii. Unirea Triteni s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Viile Dejului, datorită golurilor marcate de Saşa şi Andrei Pintilie, o victorie muncită care are o importanţă imensă şi în lupta pentru locul cinci la finalul sezonului. Dejenii au marcat în acest meci prin Paul Bogdan, gazdele rămânând cu regretul că nu au reuşit să fructifice decât o ocazie din cele avute la poarta oaspeţilor, un punct care le-ar fi asigurat, în mare măsură, locul 11 în clasament.

Olimpia Gherla, în schimb, nu mai poate pierde locul trei la finalul campionatului după victoria de la Câmpia Turzii, 1-0. Bondor a dat unicul gol al meciului cu CSM în prima repriză, gherlenii reuşind să menţină acest avantaj minim până la final şi să joace, doar pentru palmares, meciul cu Someşul Gilău din ultima etapă.

Câmpia Turzii a fost periculoasă şi în 10 oameni, după eliminarea lui Emanuel Moldovan, dar e singură pe locul nouă de câteva etape, pe această poziţie urmând să şi încheie acest sezon.

https://www.facebook.com/LiteanRadu/videos/2067285573313967/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.