JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a dat din nou lovitura şi a câştigat, oarecum după acelaşi scenariu ca în toamnă, şi meciul retur cu Unirea Jucu, ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii a III-a, seria a cincea.

Elevii lui Gheorghe Barbu au plecat cu şansa a doua în acest joc, la fel ca în tur, însă determinarea alb-albaştrilor avea să le dea din nou câştig de cauză în faţa jucanilor.

Oaspeţii au făcut un joc sub aşteptările inclusiv ale antrenorului dejean, de altfel şi tehnicianul Jucului, Adrian Iencsi, menţionând că victoria gazdelor a fost meritată.

„Eu zic că am câştigat meritat, putea să se termine şi egal. În prima repriză cred că i-am dominat mult mai clar, în a doua ştiam că o să avem probleme, pentru că am început mai târziu pregătirea, dar dăruirea pe care au avut-o băieţii, jos pălăria pentru ei. Cheia succesului a fost că ne-am autodepăşit în acest meci”, au fost câteva dintre cuvintele lui Gheorghe Barbu.

„Eu mă aşteptam să câştig trei puncte la Dej, dar adversarul a meritat victoria. Noi nu ne-am exprimat la adevărata noastră valoare şi probabil că am prins o zi nefastă, poate e şi firect asta, pentru că suntem în reconstrucţie, iar azi am jucat împotriva unei echipe care are mai multă experienţă decât noi, un grup omogen şi asta s-a văzut”, a precizat şi Iencsi, declaraţiile complete ale celor doi antrenori putând fi văzute mai jos, alături şi de cea a mijlocaşului Unirii Dej, Stephane Ferhaoui.

Eurogolul lui Giurgean, din minutul 80, avea să facă diferenţa în acest meci, Unirea Dej apropiindu-se la patru puncte de „colega” din Jucu în clasament, fiind acum pe locul opt, dejenii având şi un meci mai puţin. Mai jos aveţi, în format video, şi înregistrarea integrală a partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.