JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană după o pauză de şase ani, iar nimeni din lotul feroviarilor nu a dormit după meci.

Ardelenii au făcut petrecerea de titlu la un restaurant din cartierul „Bună Ziua”, acolo unde au ajuns după ora 01:00, alături de prieteni, iubite sau soţii.

A fost prezentă şi conducerea echipei, în frunte cu Marian Băgăcean şi Iuliu Mureşan, iar jucătorii lui Dan Petrescu au chefuit pe muzica lui Tinu Vereşezan. La un moment, aceştia l-au ridicat şi pe braţe pe antrenorul care a câştigat titlul după un singur an petrecut în Gruia.

Am închis gura la multă lume cu acest titlu. E meritul tuturor celor 27 de jucători în mare măsură. Nu am mai antrenat niciodată o echipă cu un asemenea spirit, nici măcar la Urziceni. Echipa cea mai bună a câştigat campionatul, nu am pierdut niciun meci în 2018, iar asta arată forţa acestui rup. Le mulţumesc şi celor din club pentru că m-au ascultat, mi-au făcut toate poftele, iar unde e organizare bună vin şi rezultatele. Lumea poate vrea goluri, victorii cu 5-0, 7-0, poate vine un antrenor care câştigă cu asemenea scoruri. Eu mi-am făcut treaba. Dacă lumea vrea altceva, nu e nicio problemă, să-şi caute antrenor. Eu îmi doresc să continui aici însă, mai am un an de contract şi vreau să-l respect. La ce echipe sunt, e un miracol să ajungem în grupele Champions League, dar eu cred în miracole. Ca să bată cineva CFR-ul cu Dan Petrescu antrenor e greu, indiferent de echipă. Că vom câştiga greu, asta-i altceva, dar putem să ne batem de la egal la egal cu oricine”, au fost câteva din declaraţiile lui Dan Petrescu de după meci.

Mai jos puteţi vedea filmuleţe cu petrecerea noilor campioni ai României din restaurantul clujean, acolo unde trofeul a ajuns spart, fără partea sa de jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.