Universitatea Cluj U19 a încheiat pe locul patru sezonul în Liga Elitelor, la nivel naţional.

Trupa lui Călin Sălăgean a pierdut finala mică disputată sâmbătă dimineaţa la Buftea, 3-4 cu Universitatea Craiova.

A fost un joc spectaculos, început şi terminat bine de către „U”-işti. Problema clujenilor a fost între minutele 23 şi 65, perioadă în care au primit patru goluri.

După ce Oltean a deschis scorul din penalty, în minutul 9, oltenii au egalat tot după o lovitură de la 11 metri la mijlocul primei reprize, după care, în ciuda unor ocazii mari ratate de clujeni, s-au distanţat la 3-1 până la pauză. După reluare, pe o greşeală în apărare, Craiova a făcut 4-1, însă clujenii au avut apoi două minute perfecte, în care s-au apropiat la un singur gol.

Oltean şi Budin au marcat pentru „U” în minutele 69 şi 71, dar alb-negrii nu au reuşit să trimită meciul la loviturile de departajare, în ciuda unui final dominat în totalitate. S-a terminat 4-3 pentru Craiova, care a luat medaliile de bronz, însă „U” se poate mândri cu locul patru la nivel naţional, după o perioadă de doi ani de absenţă din Liga Elitelor.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea meciului jucat astăzi la Buftea.

 

🎥 #LIVE: Universitatea Craiova U-19 – Universitatea Cluj U-19 (Finala Mică a Ligii Elitelor Under-19). Echipa de start: 51. Manea – 34. Dobre C., 70. Pascu, 21. Popescu, 38. Sîrbu – 33. Ciutică, 32. Danciu – 9. Nițu, 40. Puțaru (cpt.), 2. Dobre A. – 37. Mitran. Antrenor: Ionuț Stancu.

#PepinieraInseamnaViitor
#SustineJuniorii
#AsaELaCraiova

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, June 1, 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte