JSport.roJSport.ro

img_2929_1200x800Unirea Jucu a început cu stângul acest sezon, însă acum a ajuns la a patra victorie consecutivă, după 2-0 cu CS Oşorhei, în deplasare.

Alb-negrii au rezolvat meciul în prima jumătate de oră, determinarea cu care elevii lui Alpar Meszaros au intrat pe teren având un efect rapid pe tabelă.

„A fost o victorie fără probleme, meritată, însă trebuia să închidem meciul din prima repriză, când am mai avut vreo trei-patru ocazii clare. Am avut o evoluţie bună în prima parte, a doua a fost una normală, adversarii având o bară, singura lor ocazie din acest meci. Am pregătit foarte serios meciul toată săptămâna, ştiam că dăm de o echipă tânără, foarte periculoasă, dar băieţii au intrat montaţi din primul minut şi nu le-am dat nicio o şansă celor de la Oşorhei. Victoriile aduc victorii, am bătut în deplasare la o echipă mai slab cotată, dar şi acasă pe Cugir şi Reghin. Echipa are potenţial, dar îmi pare rău că nu am gestionat bine acel început de campionat”, ne-a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea meciului disputat, vineri după-amiază, în comuna bihoreană Alparea. După această partidă, jucanii au urcat, cel puţin până sâmbătă, pe locul trei în clasament, cu 12 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.