JSport.roJSport.ro

img_7814_800x533Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui campionat a avut loc la Mediaş, acolo unde Unirea Jucu a marcat de două ori, prin Lupu şi Bucur, dar a primit trei goluri în primele 28 de minute.

La 2-2, Sălăjan a parat şi o lovitură de la 11 metri, într-o partidă în care au ieşit din plin în evidenţă jucătorii împrumutaţi de la prima echipă a Gazului. Buziuc a reuşit o „dublă”, în timp ce Sabin Lupu a înscris ultimul gol al meciului, timp de 60 de minute, mai apoi, tabela rămânând neschimbată.

Chiar dacă a dominat finalul de joc, inclusiv portarul jucanilor venind de două ori în careu, Unirea nu a putut să împiedice a cincea înfrângere a sezonului, meci după care ar putea coborî de pe locul şapte.

„Jocul s-a decis în minutul 28, cei trei jucători de la prima echipă a Mediaşului, Buziuc, Zaharia şi Lupu, făcând diferenţa. Ei au fost peste fundaşii noştri, sunt trei jucători foarte buni. În ultimele 20 de minute i-am călărit, cum se spune în termen fotbalistici, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Sunt dezamăgit de evoluţiile unor jucători care persistă în greşeli personale, dar de-asta există iarna, ca să tragem o linie şi să vedem cine şi-a făcut datoria şi cine nu. Îmbucurător este că am terminat iar cu cinci-şase juniori în teren”, a spus antrenorul jucanilor, Alpar Meszaros.

Echipa sa va încheia turul cu un meci împotriva ultimei clasate, la Jucu urmând să sosească Recolta Dorolţ, formaţie care a strâns doar patru puncte până acum. Mai jos puteţi urmări înregistrarea integrală a meciului de la Mediaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.