JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicăşan
fotografii: Cosmina Măcicăşan

Pe un teren plin de apă, afectat de precipitaţiile din ultimele ore, Unirea Jucu a câştigat fără prea mari probleme meciul cu Recolta Dorolţ, 6-1, din ultima etapă a turului seriei a cincea a Ligii a III-a.

Chiar dacă oaspeţii au intrat la pauză cu un handicap de doar un gol, 1-2, problema echipei învingătoare nu s-a pus în niciun moment, golurile lui Băghiceanu, Bucur, Fertea, Ionescu şi Lazăr, sătmărenii marcând şi un autogol, aducând a şaptea victorie pentru jucani. Unirea a terminat pe locul şapte acest tur, obiectivul de a se clasa în prima jumătate a ierarhiei fiind îndeplinit, însă oficialii clujeni îşi doresc mai mult în 2017.

15285000_1339147312770426_5732278058291040215_n„Am pregătit serios acest meci toată săptămâna, pentru că ştiu cum sunt aceste jocuri cu echipe mai modeste, mai ales că şi vremea ne-a dat mari emoţii înainte de meci. A fost o victorie meritată, muncită şi s-a văzut din partea băieţilor că vor să intre în vacanţă cu o victorie. Până la urmă, obiectivul l-am realizat şi am terminat turul în prima jumătate. Am început prost, însă, şi dacă punem doar şase puncte din cele nouă pierdute în primele trei etape, care erau calculate, atunci eram acum undeva pe locurile doi-trei, unde cred că ne este locul ca echipă şi ca valoare. În retur vrem mai mult, să facem o pregătire bună de iarnă şi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în acest tur. Oricum, cel mai îmbucurător este că am avut şi cu Dorolţul şapte jucători sub 19 ani în teren”, ne-a spus antrenorul Jucului, Alpar Meszaros.

Returul Ligii a III-a va debuta în primul weekend al lunii martie. Înregistrarea completă a meciului de ieri poate fi urmărită mai jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.