JSport.roJSport.ro

img_7496_800x533Seria jocurilor consecutive fără înfrângere a Unirii Jucu s-a oprit la şapte, clujenii pierzând vineri după-amiază la Zalău, 1-2, primul meci din 17 septembrie încoace. Deşi au condus cu 1-0 la pauză, elevii lui Alpar Meszaros au primit două goluri în partea secundă a meciului de la Florin Istrate şi s-au întors cu mâna goală din judeţul Sălaj.

Răzvan Lupu a fost cel care a deschis scorul în minutul 15, penalty-ul transformat de mijlocaşul jucanilor făcându-i pe colegii săi să se gândească la o victorie extrem de importantă în clasament.

Ieşiţi mai decişi de la vestiare, sălăjenii au restabilit rapid egalitatea tot printr-o lovitură de la 11 metri, însă cu doar câteva minute înainte ca Istrate să marcheze al doilea gol, venit în minutul 68, Ionescu a trimis în bară după o lovitură de colţ. Astfel, în loc să fie 1-2, a fost 2-1, scor cu care s-a şi încheiat meciul, în ciuda insistenţelor din final ale jucanilor.

„Am pierdut nemeritat şi doare când pierzi aşa. Am condus la pauză şi, după ce au egalat ei, am dat în bară din doi metri, imediat primind golul al doilea. Am dominat apoi, am fost peste ei, dar nu am mai reuşit să o băgăm în poartă. Normal că suntem afectaţi când pierdem nemeritat, a fost şi o greşeală personală pe partea lui Pop Vlad şi acolo s-a pierdut meciul. Am avut şi ghinion cu Budăcan care a fost operat de apendicită săptămâna asta, de fapt am avut în acest tur ruptură de ligamente, fracturi de claviculă, disjuncţii de claviculă, operaţii de apendicită, tot ce are o echipă în cinci ani am avut noi într-un tur de campionat”, ne-a spus Alpar Meszaros după acest eşec.

În cel mai negru scenariu, Unirea va fi depăşită de patru formaţii mâine, atunci când se vor desfăşura restul meciurilor etapei a 12-a, jucanii aflându-se acum pe poziţia a şasea, cu 17 puncte. Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a meciului de la Zalău.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.