JSport.roJSport.ro

img_4122Unirea Jucu a terminat pentru prima oară un meci la egalitate în acest sezon al Ligii a III-a, 0-0 în deplasare la ACS Comuna Recea.

Formaţia lui Alpar Meszaros nu a reuşit să fructifice şansele importante avute în prima repriză, inclusiv o bară, însă a dat şi peste o formaţie solidă, care a acumulat doar două înfrângeri până acum în acest sezon.

Pe de altă parte, Unirea Jucu a încheiat cu succes o serie de trei meciuri consecutive în deplasare, în care a obţinut două victorii şi un rezultat de egalitate, lucru mulţumitor pentru Meszaros.

„Şapte puncte din trei deplasări eu zic să sunt ok. Tot timpul când scoţi punct sau puncte afară este bine. La Recea nu am reuşit să materializăm ocaziile avute în prima repriză, pentru că altfel am fi câştigat. Nu am băgat-o în poartă, iar în partea a doua nu am reuşit să repetăm acelaşi joc, dar nu am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că a fost un meci de luptă, pe un teren moale, pe frig, iar echipa a dus bine fizic până în minutul 92. Per total, cred că a fost cam 60% pentru noi, 40% pentru gazde. Noi am avut ocaziile mai clare”, a declarat antrenorul jucanilor.

Înregistrarea completă a jocului de la Recea poate fi văzută mai jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.