JSport.roJSport.ro
foto: Cristian Cosma

Pe o ploaie sâcâitoare, Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Performanţa Ighiu, 3-0, disputat sâmbătă după-amiază pe Cluj Arena şi încheiat cu o încăierare generală. Adrian Falub a debutat cu dreptul pe banca „studenţilor”, care şi-au dat drumul la joc abia după ce Ighiul a ratat un penalty.

Cele două zile pe care noul tehnician al clujenilor le-a avut la dispoziţie să pregătească acest meci nu au dus la o schimbare vizibilă în jocul Universităţii, care a început greoi meciul. Mulţumită lui Albuţ, care a apărat un penalty în minutul 16, executat de Fetiţa, „U” a rămas egala adversarei.

Execuţia lui Ursu de la peste 30 de metri a lovit bara, fiind prima şansă cu adevărat periculoasă a clujenilor, oaspeţii trecând imediat din nou pe lângă gol, şutul lui Hidişan fiind scos de Albuţ. După acea fază, Universitatea a început să pună o presiune tot mai mare la poarta oaspeţilor, Goga şi Giurgiu ratând două şanse importante. Deschiderea scorului a venit în minutul 44, atunci când Takacs a pătruns în viteză în careul Ighiului şi a trimis direct în vinclul porţii lui Sporea.

Partea a doua a început tot cu „U” la conducerea meciului, jucătorii lui Falub menţinând o presiune constantă la poarta oaspeţilor. După ce şuturile lui Ursu şi Goga au trecut aproape de ţintă, Haţiegan a fost mai “norocos” şi a majorat diferenţa în minutul 63.

Jocul a mai scăzut în intensitate până la final, tabela fiind închisă de Florescu în ultimele minute, “rezerva” de astăzi a lui “U” reuşind şi cel mai frumos gol al meciului. S-a terminat 3-0 pentru Universitatea, nu înainte, însă, de o încăierare generală la care au participat jucătorii şi oficialii ambelor formaţii.

După ce Haţiegan l-a lovit pe Sporea încercând să ajungă, prin alunecare, la o minge, lucrurile au degenerat. Florescu a fost cel care a inflamat spiritele, mijlocaşul lui “U” luându-l la “rost” pe portarul oaspeţilor, cei doi primind şi cartonaşul roşu mai apoi. Victoria lui “U” o aduce la cinci puncte de locul 1 în clasament, ocupat de Metalurgistul Cugir, care a câştigat, 2-1, derby-ul de la Recea.

Mai jos puteţi vedea o parte cu încăierarea de la final dintre cele două echipe, în care se vede şi cum un oficial al lui “U” îl loveşte pe un reprezentant al oaspeţilor.

“U” Cluj

1
Albuţ
13
Manu
25
Onicaş
17
Cordoş
8
Takacs
29
Giurgiu
14
Micaş
20
Moldoveanu
18
Goga
15
Ursu
9
Haţiegan

Au mai intrat: Florescu, Hordouan, Chiş, Greu. Antrenor: Adrian Falub

Performanţa Ighiu

32
Sporea
15
Medeşan
13
Potopea
98
Iclănzan
31
Câmpean
Tineiu
5
Hidişan
17
Circov
10
Fetiţa
21
Bucur
12
Oara

Au mai intrat: Seiwerth, Marcu, Unguru, Istrate. Antrenor: Mihai Manea

Joma - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Asta se intampla cand toti care nu au nici o treaba cu fenomenul, cu fotbalul joaca in liga 3!!!! Echipe ca astia de la Ighiu nu ar trebui sa mai existe!!!!!!in fotbalul mare , cred ca pe sate acolo le este locul!!!! Niste tarani, singura data cand au sansa sa joace pe Cluj Arena, vin si ce fac….???!!!

  2. Vin si se inchina in fata arbitrului. Cinste suporterilor. Pacat de unii care isi dau cu parerea aiurea, unii care cunosc fotbalul doar din postura de “suporter”. A fost un meci frumos, pacat ca a fost scapat din mana de central. Bafta ambelor echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.