JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul din deplasare cu ACS Energeticianul, din prima etapă a anului în Liga a II-a.

Clujenii au suferit pentru victorie mai ales în repriza secundă, atunci când gazdele au dominat, dar s-au impus printr-un gol de generic al lui Florescu şi reuşita din prelungiri a lui Axente

Pe un teren greu la Petroşani, Energeticianul s-a adaptat mai rapid şi a avut primele două ocazii. Dur-Bozoancă a intervenit salvator la cea mai mare dintre ele, a lui Cenaj din minutul 5, iar apoi lucrurile au reintrat în normal datorită lui George Florescu.

Mijlocaşul „studenţilor” a prins un şut ca în vremurile bune, direct în vinclul porţii lui Axinte, şi „U” avea 1-0. Jucătorii lui Lobonţ au controlat, mai apoi, restul reprizei întâi şi puteau chiar să-şi majoreze avantajul. Haţiegan şi-a bătut joc, însă, de o ocazie după ce a scăpat singur cu portarul, iar la vestiare s-a intrat cu 1-0 pentru clujeni.

În partea a doua, Universitatea a preferat să apere rezultatul şi în ofensivă s-a văzut doar la o nouă şansă a lui Haţiegan, al cărui şut a fost respins de portarul gazdelor. În rest, Energeticianul a dominat, a stat mai mult în jumătatea clujenilor, însă imprecizia la finalizare a făcut ca jucătorii lui George Zima să nu-i dea foarte mari emoţii lui Dur-Bozoancă.

„U” Cluj a înscris al doilea gol în prelungiri, prin Axente, şi a urcat un loc în clasament, cel puţin până mâine. Sportul Snagov şi Academica Clinceni rămân pe primele două poziţii, după ce au câştigat în această dimineaţă.

Golurile de la Petroşani le puteţi vedea AICI.

ACS Energeticianul

Axinte
Dragu
Lung
Guiti
Petre
Petruş Cl.
Petruş Al.
Maxin
Cenaj
Gunie
Rusu Vl.

Au mai intrat: Cioiu, Ionică. Antrenor: George Zima

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Ursu
Abrudan
Căpuşă
Taub
Sepsi
Florescu
Coman Al.
Goga
Gavra
Haţiegan

Au mai intrat: Janos, Axente. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.