JSport.roJSport.ro

img-20161204-wa0000AS Viile Dejului a câştigat partida restantă cu CFR Dej, 1-0, care a contat pentru etapa a 13-a a Ligii a IV-a. Meciul s-a disputat pe un teren înzăpezit, Paul Silaşi urcându-şi echipa două locuri în clasament printr-un eurogol.

Programat, iniţial, pe stadionul „Municipal”, jocul a fost mutat pe terenul gazdelor de la CFR, în “Obor”, acolo unde zăpada a împiedicat disputarea meciului de juniori, ce ar fi trebuit să aibă loc vineri.

După o primă repriză echilibrată, şutul lui Silaşi şi paradele lui Toderean au făcut diferenţa în partea secundă, Viile Dejului terminând cu o victorie primul sezon în Liga a IV-a. De partea cealaltă, CFR-iştii au dominat în ultimele 20 de minute, dar au plătit din nou tribut ratărilor, plecarea lui Raul Prodan de la echipă lăsând o gaură în ofensiva dejenilor.

„A fost un meci de muncă, care ar fi trebuit să se termine la egalitate. Prima repriză a fost echilibrată, însă a doua a fost 60% cam a noastră. Ei au avut un şut bun la poartă, un gol frumos, însă părerea mea este că portarul le-a câştigat meciul prin intervenţiile pe care le-a avut. Terenul a fost de meci amical, nu oficial, însă eu am fost mulţumit de toţi băieţii. Am pierdut, ca de obicei, pe greşelile noastre, iar în ofensivă ne creem ocazii, dar nu le putem fructifica. Felicit jucătorii ambelor echipe pentru că jucătorii s-au respectat unii pe alţii, nu au fost accidentări, iar băieţilor mei le mulţumesc pentru că au venit etapă de etapă atât cât au putut şi le doresc tuturor sărbători fericite”, a declarat antrenorul CFR-ului, Darius Boldor.

„Am jucat pe un teren acoperit de zăpadă, cu gheaţă sub el, şi cred că era ideal dacă era tăvălugit înainte de meci, pentru că mingea sărea haotic. Am dat un gol de generic, am mai avut şi două bare, iar în ultimele 15-20 de minute CFR-ul ne-a dominat puţin, dar noi am fost mai calculaţi, am jucat mai matur şi datorită experienţei acumulate în acest campionat. Am avut şi un portar senzaţional astăzi, care a scos câteva mingi dificile. Obiectivul a fost să nu terminăm pe ultimul loc la finalul turului, l-am realizat, iar acum ne gândim să mai aducem încă trei jucători în această iarnă. La sfârşitul campionatului vrem să fim între primele 10 echipe”, ne-a declarat şi preşedintele oaspeţilor, Cosmin Groza.

După acest rezultat, Viile Dejului le-a depăşit pe Viitorul Mihai Georgescu şi Unirea Floreşti în clasament, terminând turul pe locul 12, în timp ce alb-vişiniii rămân pe ultima poziţie, la cinci puncte în spatele Viitorului.

cfr-dejCFR Dej

Pop
Mureşan Vl.
Lazăr
Todică
Boldor
Dican
Borşan
Ciurean
Kocsis
Kerekes
Rişcău

Au mai intrat: Tecar, Mate, Bara. Antrenor: Darius Boldor

viile-dejuluiAS Viile Dejului

Toderean
Marton
Mureşan An.
Popa
Tarţa
Farkas
Mureşan M.
Silaşi
Trif
Hoza
Banias

Au mai intrat: Radu Paul, Sălătioan, Nemeti. Antrenor: Flaviu Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.