JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului s-a impus categoric în meciul cu CFR Dej, 4-0, din prima etapă a returului Ligii a IV-a, disputat duminică la prânz.

Gazdele au câştigat un joc în care determinarea a făcut, în primul rând, diferenţa, iar după 1-0 la pauză au rezolvat complet meciul în partea secundă.

Cu preşedintele Cosmin Groza în poartă, care l-a înlocuit pe Toderean, suspendat, Viile Dejului a bifat primul meci din acest campionat fără gol primit, Groza contribuind la această mică performanţă prin intervenţiile pe care le-a avut.

De cealaltă parte, cel mai bun an din istorie a fost încheiat, de către CFR-işti, printr-unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului, alb-vişiniii fiind depăşiţi total de către adversari. Vaida, Benea, cu un eurogol, Trif şi Farkas au fost marcatorii gazdelor, care s-au distanţat la cinci puncte în clasament de rivala locală.

„Toată echipa a jucat foarte bine, au fost foarte motivaţi şi s-a văzut prietenia pe care ne-am pus bazele atunci când am început proiectul acesta. Nu au mai fost supărări, discuţii, certuri, iar echipa a fost foarte compactă şi am obţinut o victorie frumoasă. Terenul a fost chiar foarte bun, un pic moale la porţi, dar s-a ţinut bine”, ne-a spus preşedintele portar al celor de la Viile Dejului, Cosmin Groza.

„Noi am fost sub orice critică. Ne-a bătut o echipă care a venit după problemele din etapa trecută, dar care ne-a dominat la toate capitolele. Am crezut că avem, cât de cât, o echipă de luptători, dar gazdele au demonstrat că sunt mai luptătoare decât noi şi au meritat victoria”, a spus şi organizatorul de competiţii al CFR-ului, Alexandru Kiss.

Viile Dejului

Groza
Marton
Cengheri
Vancia
Vaida
Mînzat C.
Farkas
Borşan
Mureşan M.
Trif
Benea

A mai intrat: Radu Paul

CFR Dej

Pop
Boldor
Breharu
Mureşan
Cheţa
Poleac
Veres
Tecar
Dican
Ciurean
Cîmpean

Au mai intrat: Kun, Botcă, Cociş, Micle. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.