JSport.roJSport.ro

img_9634AS Viile Dejului a reuşit să câştige meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 2-0, disputat duminică după-amiază, în etapa a 10-a a Ligii a IV-a.

Nou-promovata a înscris un gol pe repriză şi a scăpat de penultimul loc în clasament, urcând până pe poziţia a 11-a. În schimb, gherlenii au ratat şansa de a trece peste CS Floreşti şi de a se apropia la două puncte de locul cinci, după un eşec care nu era deloc calculat la începutul campionatului.

Elevii lui Dorel Mureşan au plătit tribut unei prime reprize slabe, în care gazdele şi-au creat şi alte şanse la poarta lui Barta, Silaşi reuşind să fructifice una dintre ele. Altfel a arătat jocul în partea secundă, Vulturul încercând să creeze mai mult pericol la poarta gazdelor, însă cei care au marcat au fost tot dejenii, Trif înscriind după un contraatac. Determinarea mai mare a acestora, coroborată şi cu lipsa de inspiraţie a “vulturilor”, a făcut diferenţa în acest meci, AS Viile Dejului bifând a doua victorie stagională.

“În prima repriză am dominat noi, am avut ocazii, dar am ratat şi pentru că ei au avut un portar foarte bun. A doua repriză ne-am retras şi au venit peste noi un pic, au avut posesia, dar fără să aibă şi ocazii de a marca. Am mai dat un gol pe contraatac şi s-a încheiat meciul, dar mă bucur că băieţii au înţeles că trebuie să fim uniţi ca să câştigăm puncte”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Adrian Mânzat.

“Cel mai slab joc al nostru. Nu am avut nicio ocazie de poartă, ne merităm soarta. Ne-au lipsit şi câţiva jucători, dar nu avem nicio scuză pentru înfrângerea de astăzi. Din păcate, nu jucăm nimic, asta e”, a declarat portarul Vulturului, Tudor Barta, de altfel şi cel mai bun om din tabăra oaspeţilor în acest meci.

viile-dejuluiViile Dejului

Toderean
Marton
Banias
Petrean
Tarţa
Fărcaş
Trif
Silaşi
Hoza
Vaida
Popan

Au mai intrat: Sălătioan, Biriş, Groza. Antrenor: Flaviu Băieşu

Vulturul Mintiu-Gherlii

Barta
Teglaş
Imbuzan C.
Buglea
Papalan
Mureşan
Farcaş
Rus An.
Balint
Hidişan
Imbuzan Ov.

A mai intrat: Nemeş. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.