JSport.roJSport.ro

img_9801Universitatea Cluj va avea sâmbătă, cel mai probabil, un nou meci de antrenament în faţa propriilor suporteri.

Adversarul “şecpilor roşii” va fi AS Viile Dejului, formaţie aflată în premieră la nivelul Ligii a IV-a, dar care a rămas fără antrenor principal în urmă cu două etape. Jucătorul Flaviu Băieşu se va ocupa de echipă până în iarnă, dejenii aflându-se acum în faţa unui meci istoric pentru ei.

Cele doar două victorii obţinute în nouă etape nu le dau deloc speranţe lui Popan şi colegilor săi că pot scoate vreun punct din confruntarea cu Universitatea, astfel că obiectivul dejenilor la acest meci nu va fi deloc unul pretenţios.

“Mergem să facem un joc bun şi să nu luăm multe. Nu ne gândim să luăm puncte pentru că e foarte greu. Ne e teamă să nu ne pierdem, cum au făcut cei de la Triteni sau Unirea Floreşti, plus că noi suntem obişnuiţi să jucăm pe terenuri mai mici aici în judeţ, iar pe Cluj Arena va fi greu. Jucătorii nu au nici experienţă, vor juca şi cu acea galerie în spate şi e greu să sperăm la ceva. Singura chestie încurajatoare pentru noi, să zicem, ar fi că Floreştiul ne-a bătut la noi greu, cu 1-0, iar pe Cluj Arena au pierdut doar cu 2-1”, ne-a declarat preşedintele oaspeţilor de sâmbătă, Adrian Mânzat.

Dejenii au obţinut în etapa trecută, 2-0 cu Vulturul Mintiu-Gherlii, primul succes după patru înfrângeri consecutive în Liga a IV-a. Universitatea Cluj ar putea, în schimb, să înceapă meciul de pe locul doi în clasament, urmăritoarea Olimpia Gherla urmând să joace mâine cu Unirea Floreşti.

“U” Cluj-AS Viile Dejului va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.