JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului a câştigat, oarecum surprinzător, meciul cu Unirea Iclod, 2-1, disputat în etapa a şasea a Ligii a IV-a.

Formaţia pregătită, din această săptămână, de către Eusebiu Şuvagău a obţinut prima victorie a sezonului după 45 de minute perfecte la Iclod.

Benea şi Cosmin Mînzat au făcut ca scorul să arate 2-0 pentru dejeni până la pauză, spre surprinderea celor prezenţi, Unirea venind la acest joc după trei victorii consecutive. Jucătorii lui Dorică Marchiş, în ciuda eforturilor din repriza secundă, nu au reuşit decât să marcheze un singur gol, autor Rusu, şi au ratat şansa de a ţine aproape de plutonul fruntaş în clasament.

Viile Dejului a sărbătorit victoria de la Iclod

Viile Dejului, în schimb, a ajuns la cinci puncte în ierarhie, muilt mai important, însă, după un joc care le dă moral şi speranţă noilor elevi ai lui Şuvagău pentru etapele următoare din campionat.

„A fost o victorie muncită, cu personalitate şi, mai ales, cu un lot numeros la acest meci. Îi mulţumim noului antrenor pentru că a reuşit, după un singur antrenament, să schimbe atmosfera de la echipă şi să ne determine să facem un joc deosebit. Am avut o altă atitudine, am stat foarte bine şi la condiţia fizică, am avut isteţime în joc, fantezie şi am obţinut prima victorie”, a declarat preşedintele jucător al dejenilor, Cosmin Groza.

“Eu zic că am dominat meciul de la cap la coadă, însă am luat acele goluri pe contraatac. În partea a doua a meciului, deşi oaspeţii au stat numai în terenul lor, pe două linii, nu am reuşit să revenim. Ne-am chinuit, ne-am dorit, dar am fost lipsiţi de inspiraţie şi noroc. Am pierdut cu cea mai slabă echipă de până acum, iar cum la Gherla am rezistat noi cu noroc, acum s-a întors roata. Parcă îi înţeleg şi eu acum pe cei de la Real Madrid şi Barcelona când mai păţesc câte una din asta”, a spus, de cealaltă parte, atacantul Iclodului, Valentin Dîrjan.

Unirea Iclod

Nemeş
Morar
Cosoruş
Pîrţoc
Savan
Prodan
Haranguş
Balint
Cupşa
Dîrjan V.
Porumb

Au mai intrat: Bărăian, Rusu, Oltean. Antrenor: Dorică Marchiş

Viile Dejului

Toderean
Marton
Popa
Fodor
Banias
Vaida
Borşan
Motoroiu
Farkas
Mînzat C.
Benea

Au mai intrat: Petrean, Nemeti, Radu P., Groza. Antrenor: Eusebiu Şuvagău

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.