JSport.roJSport.ro

img_7052Primele două meciuri ale etapei a treia din Liga a IV-a au consemnat două victorii ale gazdelor, AS Viile Dejului şi CS Floreşti reuşind să le învingă pe Viitorul Mihai Georgescu, 1-0, respectiv Ardealul Cluj, 5-1.

În ciuda diferenţei de scor, meciul din Floreşti a fost echilibrat în multe momente, oaspeţii punând în dese rânduri sub presiune poarta adversarilor. Maturitatea în joc a elevilor lui Călin Budişan a făcut, în cele din urmă, diferenţa, „dubla” lui Roman şi golurile lui Mocan, Frătean şi Paravan, ultimul marcând pentru prima dată într-un meci la seniori, rezolvând jocul în favoarea alb-vişiniilor.

Golul lui Cătălin Grigore a contat, astfel, doar pentru palmares, Ardealul rămânând cu o singură victorie până acum, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

La Viile Dejului, în schimb, echipa lui Alexandru Marton tocmai a obţinut prima sa victorie din Liga a IV-a, golul golgheterului Paul Berende fiind suficient pentru succesul împotriva Viitorului Mihai Georgescu. Cele trei puncte de miercuri au fost anunţate în precedentele două partide, pe care dejenii le-au pierdut la mare luptă, deşi au jucat cu echipe care au pretenţii în acest sezon, Sticla Turda şi Olimpia Gherla.

Viitorul, pe de altă parte, a bifat a treia înfrângere consecutivă în Liga a IV-a, elevii lui Laurenţiu Văidean încasând câte şase goluri în primele două etape.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.