JSport.roJSport.ro

Ultimele trei meciuri ale etapei a 23-a din Liga a IV-a s-au desfăşurat duminică, iar surpriza a venit de la Viile Dejului.

Gazdele, revenite pe terenul propriu după “exilul” de la Căşeiu, au terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Universitatea Cluj 2.

Deşi au fost doar 12 jucători în lotul pentru partida cu echipa a doua a lui “U”, dejenii s-au mobilizat exemplar şi au scos un punct mare în clasament. “Puteam chiar câştiga şi cred că am avut ocaziile mai clare”, a spus preşedintele Adrian Mînzat, care a recunoscut că rezultatul i se pare, totuşi, echitabil.

Aşa cum era de aşteptat, “U” a avut mai mult posesia şi a terminat meciul într-o dominare autoritară, însă jucătorii lui Călin Sălăgean nu au găsit drumul spre gol şi au pierdut locul şase în clasament.

La o distanţă de doar câţiva kilometri, CFR Dej a pierdut acasă cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 1-3. A fost primul meci pentru “trioul” de pe banca oaspeţilor, Grigoreanu-Hatfaludi-Olteanu, dar şi ultimul pentru Darius Boldor, tehnicianul CFR-ului. Din cauza problemelor personale, Boldor i-a anunţat pe jucătorii săi în această săptămână că meciul cu Mintiul va fi ultimul pentru el la CFR, însă această veste nu a avut darul să-i motiveze în vreun fel pe alb-vişinii, ba dimpotrivă.

Jucătorii CFR-ului, care s-au prezentat doar 12 la acest meci, i-au oferit o despărţire amară tehnicianului, doar Cosmin Cîmpean marcând astăzi în poarta oaspeţilor. Hidişan, Alex Rus şi Ciprian Farcaş au adus victoria Mintiului, iar viitorul pare promiţător în tabăra Vulturului.

În derby-ul zilei, Sporting Apahida a câştigat cu 1-0 meciul împotriva Unirii Iclod. Cu ocazii mai numeroase şi mai clare, apahidenii au înscris unicul gol în repriza secundă, prin Cristi Tăbîrţă. Alb-negrii au câştigat din nou după “pauza” de la Mihai Viteazu, iar Iclodul a ajuns pe locul şase în clasament, cel mai slab din ultimele luni.

Mai jos aveţi chiar o galerie foto de la partida disputată la Apahida.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.