foto: turdanews.net

Victoria Viişoara este, alături de Someşul Dej, cea mai în formă echipă din Liga a IV-a.

Fără vreun succes în primele şapte etape, formaţia înfiinţată în această vară a ajuns la patru victorii la rând, după 3-2 în deplasare cu Unirea Iclod.

A fost un meci spectaculos, cu Iclodul revenind de două ori pe tabelă, însă două eliminări în tabăra formaţiei lui Paul Dîrjan aveau să facă diferenţa. Totuşi, Viişoara a demonstrat că nu degeaba avea trei victorii la rând până la acest meci. Cu Sebastian Moldovan în mare formă, autor a unei duble, Victoria a dat gol încă din minutul 2. Scorul s-a menţinut până în minutul 49, atunci când Vali Dîrjan a egalat la unu.

Viişoara a pus mingea la centrul terenului pentru a relua jocul, iar de-acolo Moldovan a trimis un şut perfect, direct sub bara porţii apărate de Prunean. Unirea nu a cedat, iar acelaşi Vali Dîrjan a egalat la doi cu o lovitură liberă. Iclodul a rămas apoi în opt jucători de câmp, după ce Morar şi Cupşa au luat „roşu”. În minutul 88, Victoria a dat lovitura pe un contraatac finalizat de către Damian Puczi şi a produs o nouă surpriză în Liga a IV-a. Din cauza startului slab de sezon, Viişoara nu ocupă decât poziţia a noua în clasament, la cinci puncte de Olimpia Gherla, aflată pe opt.

Scorul etapei a 11-a l-a făcut, însă, Someşul Gilău, 6-2 în deplasare cu CFR Dej. Gilăuanii au controlat aproape total jocul din Obor, iar la pauză aveau 2-0. Partea secundă s-a jucat mai relaxat şi a venit şi spectacolul, cu încă şase goluri marcate. Atacanţii lui Rareş Mateş şi-au făcut datoria, iar dacă Fertea a reuşit trei goluri, Chiorean a dat două. Antrenorul jucător al gilăuanilor şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în timp ce pentru dejeni au marcat Prodan şi Botcă. Gilăul e pe 11, dar a pus acum trei puncte între ea şi CFR Dej.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte