JSport.roJSport.ro
foto: arhiva/ucluj.ro
foto: arhiva/ucluj.ro

Prima parte a campionatului destinat Juniorilor C, seria 2, s-a terminat cu Universitatea Cluj în fruntea clasamentului. Micuţii jucători ai „şepcilor roşii” nu au avut rivali în prima jumătate a sezonului, iar aproape fiecare meci susţinut de copiii care nu depăşesc vârsta de 14 ani s-a terminat cu câte un scor fluviu.

Astfel, după opt etape, care au avut loc în ultima lună şi jumătate, formaţia pregătită de Ovidiu Sărmăşan a marcat 96 de goluri şi a primit doar unul, în meciul cu Sporting Cluj-Napoca, câştigat cu 14-1, intrând în vacanţă cu punctaj maxim şi un golaveraj de 96-1. Cea mai mare victorie a lui „U” s-a consemnat în etapa a treia, 21-0 cu Armenopolis Gherla, de înfrângere nescăpând nici micii rivali de la CFR Cluj, echipă care a suferit singurul eşec tocmai în faţa Universităţii, 0-2, în etapa a doua.

De altfel, cele două echipe trebuiau să se întâlnească în acest weekend, doar că AJF-ul a hotărât ca ultimele şase etape să se desfăşoare la primăvară. „Foarte bine că s-a decis aşa pentru că ce făceam cu copiii anul viitor? Stăteam iar câteva luni fără să jucăm până începeau şcoala în septembrie? Măcar aşa mai avem şase etape în primăvară, iar apoi vor avea loc meciurile de clasament”, a declarat Laurenţiu Borşan, reprezentantul clubului CS Floreşti, cea mai recentă victimă a Universităţii, 6-0 în meciul direct.

Ultimele şase etape se vor desfăşura până în luna mai, după care, în perioada 26-29 mai, vor avea loc turneele zonale, acolo unde vor participa campioanele de judeţ. Între 4 şi 7 iunie se vor disputa turneele semifinale, iar campioana Juniorilor C se va decide la finala din 12 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.