JSport.roJSport.ro

Viitorul 2014 Soporu de Câmpie a debutat cu victorie în primul meci jucat în Liga a IV-a.

Formaţia înfiinţată acum patru ani s-a impus cu 3-1 în partida cu CFR Dej, din această dimineaţă.

Aflată la prima participare în Liga a IV-a, Viitorul vine din postura de campioană a Ligii a V-a, zona Câmpia Turzii, iar astăzi a obţinut primele trei puncte după un joc controlat în mare parte.

Echipa finanţată de Cristian Cherecheş a întâlnit o formaţie dejeană care se află încă în căutări, un plus al adversarilor fiind reîntoarcerea pe banca tehnică a fostului antrenor, Darius Boldor. Alb-vişiniii s-au întors, însă, fără vreun punct la Dej şi cu trei goluri primite de la un Viitor dornic să debuteze cu dreptul în cel de-al patrulea eşalon.

Iulian Moldovan a dat două goluri pentru Sopor, Mornea reuşind celălalt gol al gazdelor, într-un meci ce s-a disputat la Frata, pe baza sportivă pe care Viitorul 2014 Soporu de Câmpie va evolua pe teren propriu. Pentru dejeni a reuşit să înscrie Andrei Farkas.

„Ne bucurăm că am câştigat la primul meci în Liga a IV-a şi, personal, mă bucur că am revenit în acest eşalon. Am întâlnit o echipă modestă, dar am luat trei puncte foarte importante pentru moral. Sperăm să facem o figură frumoasă în campionat şi să adunăm cât mai multe puncte. Obiectivul ar fi un loc la jumătatea clasamentului”, a declarat portarul Soporului, Tudor Barta.

Vom reveni şi cu informaţii din tabăra dejenilor.

Viitorul Soporu de Câmpie

Barta
Popa
Tamaş Al.
Cecălăcean
Mureşan
Zahan
Galea
Şoancă
Tamaş N.
Mornea
Moldovan

Au mai intrat: Ogrean, Tuşa, Crişan. Antrenor: Cristian Cherecheş

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.