JSport.roJSport.ro

20151122_142543_1024x768După ce a stat în prima rundă a returului Ligii a IV-a, Viitorul Feleacu a obţinut o victorie importantă la Gilău, în meciul contra Someşului, 3-0.

Elevii noului antrenor Lucian Roşu au controlat partida în a doua repriză, atunci când au marcat prin Adi Goga şi Mihai Burz, dar au profitat şi de un autogol al adversarilor. De partea cealaltă, Someşul a rezistat doar în primele 45 de minute, perioadă în care jocul a fost unul echilibrat, însă elevii lui Rareş Mateş au căzut complet după încasarea primului gol şi nu au mai putut reveni până la final.

“Am pierdut acest meci după o primă repriză în care nu am avut nici noi, dar nici ei ocazii, însă o a doua dominată de ei. Am luat primul gol printr-o gafă de portar, apoi am căzut. Ne-am aruncat pe contraatac şi am primit încă două goluri”, a declarat antrenorul Someşului, Rareş Mateş.

“A fost un meci destul de echilibrat în prima repriză, cu o echipă a Gilăului destul de arţăgoasă, de multe ori peste limita regulamentului, şi o a doua dominată în totalitate de noi, atunci când s-au înscris şi golurile, de altfel. Poate ne-a dezavantajat şi vântul în prima repriză, dar până la urmă echipa mai valoroasă s-a impus”, ne-a spus şi unul dintre oficialii Feleacului, Gabriel Costea.

În runda următoare, Viitorul are un test important de trecut pe teren propriu, oaspeţii de la Ardealul Cluj urmând să folosească echipa din Liga Elitelor, cea care a învins aseară cu 12-0 pe Someşul Apahida.

Someşul: Biliga – Roşu, Niste, Muscă, Pop – Dumitraş, Crişan, Mateş, Donca, Boldea – Chiorean. Au mai intrat: Miron şi Marton. Antrenor: Rareş Mateş

Viitorul: Silaghi – Crişan C, Crişan N, Mureşan, Moldovan D. – Danciu, Goga, Grigoroşcuţă, Văscan, Moldovan H – Burz M. Au mai intrat: Gădălean, Neamţu, Burcă şi Tinteşan. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.