JSport.roJSport.ro
foto: Viorel Musca/sportarad.ro
foto: Viorel Musca/sportarad.ro

Campioana judeţului Cluj, Viitorul Feleacu, a pierdut, 0-1, meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, pe terenul arădenilor de la Gloria Lunca Teuz Cermei.

Partida a fost decisă de o fază fixă, clujenii ratând două ocazii mari, una chiar la 0-0. Jocul prestat de arădeni, însă, nu i-a speriat pe oficialii Feleacului, aceştia fiind convinşi că lucrurile vor sta diferit sâmbătă, atunci când va avea loc meciul retur.

“Noi am arătat mai bine decât ei ca echipă, ca organizare în joc, ei mai mult cu forţa, cu alergatul şi au venit pe noi. Am tot primit informaţii din toate părţile despre echipa arădeană, dar au fost umflate, pentru că nu mi s-a părut o echipă de speriat, chiar nu pot să zic că joacă nu ştiu cum, că au un joc dezvoltat. Joacă simplu şi apoi vin cu centrări. Ne-am speriat puţin pentru că nu am reuşit să-i vedem, una e când îi vezi şi alta e când te iei după tot felul de informaţii. Au 1-0 după acest meci, ar fi favoriţi la promovare, dar eu zic că-i întoarcem. La ei a fost terenul destul de mic, nu am putut să ne facem jocul, dar la noi o să fie altceva şi putem să ne facem jocul nostru care ne-a adus aceste rezultate”, ne-a spus antrenorul Feleacului, Lucian Roşu, după meciul de sâmbătă.

Chiar dacă tehnicianul Viitorului e mulţumit de prestaţia echipei, acesta a fost dezamăgit de cele două ratări mari pe care Feleacu le-a avut la Arad, clujenii fiind chiar în situaţia de a deschide scorul.

“Ca de obicei, am ratat singur cu portarul, normal trebuia să conducem noi cu 1-0, era altceva, dar echipa a arătat bine, băieţii au fost montaţi, s-au dăruit şi rămânem în priză pentru săptămâna viitoare. La noi s-au simţit şi lipsurile pe care le-am avut, dar săptămâna viitoare voi avea toţi jucătorii la dispoziţie şi sper să punem la punct în zilele viitoare ceea ce avem de pus. Clar vrem să promovăm, mai ales că acum i-am şi văzut pe cei de la Cermei şi nu mai sunt deloc de speriat. Au teren mic, dar, în schimb, au o bază cochetă, a fost o atmosferă frumoasă la ei, publicul chiar ne-a aplaudat la intrarea pe teren”, a mai declarat Lucian Roşu.

Returul dintre Viitorul Feleacu şi Gloria Cermei va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe terenul CMC din Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.