JSport.roJSport.ro

IMG_7564Viitorul Feleacu va încerca, sâmbătă după-amiază, să întoarcă înfrângerea cu 0-1 de la Cermei, din turul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, şi să obţină o performanţă istorică.

Elevii lui Lucian Roşu aşteaptă nerăbdători meciul de mâine, “violeţii” fiind convinşi că au forţa necesară să depăşească o echipă care pare că i-a speriat doar înaintea partidei din tur, prin informaţiile venite dinspre Arad. După ce le-au “citit” jocul în primele 90 de minute ale acestei duble, felecanii anunţă că vor da totul în retur pentru ca, la finalul acestuia, să celebreze promovarea în Liga a III-a.

“Este un meci pentru care merită să te apuci de fotbal, pot să zic şi aşa. Va fi o partidă frumoasă, o atmosferă incendiară, va fi lume bună din fotbalul clujean, pe scurt vom avea toate ingredientele pentru a reuşi un meci mare şi o întoarcere a rezultatului din tur. Toată echipa este montată fizic şi psihic, va fi un meci în care vom lupta până la ultima picătură de energie şi vom muri cu ei de gât. Aşa le stă bine ‘lupilor’ din Feleac, să atace în haită şi să ucidă adversarul cât ai clipi. Suntem siguri că, la sfârşitul celor 90 de minute, vom sărbători alături de suporterii noştri o nouă promovare a fotbalului clujean”, ne-a spus jucătorul Viitorului, Daniel Moldovan.

Acesta are încredere că terenul propriu va fi un avantaj care poate fi exploatat uşor, un alt atu fiind şi faptul că la meci sunt aşteptaţi aproximativ 1.000 de spectatori.

“Ne-au speriat puţin numele şi trecutul lor fotbalistic, dar, având în vedere că joacă tot în Liga a IV-a, nu aveau cum să fie peste noi. Chiar pot să zic că au un joc urât, dur şi cam atât. Dar am citit ce era de citit, ne-am pregătit şi o să vedeţi ce îi aşteaptă acasă la noi. Va fi un adevărat război fotbalistic. Şansele sunt 50-50, dar 0-1 este un scor care poate fi întors uşor”, a mai spus mijlocaşul Feleacului.

Meciul retur dintre Viitorul şi Gloria Cermei se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:30, la baza CMC din Gruia şi va fi transmis în format live-text de către CJSport.ro. Dacă după 90 de minute Feleacu va conduce cu 1-0, vor urma două reprize de prelungiri şi, eventual, lovituri de la 11 metri.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Ziua cea mare a venit pentru campioana judeţului Cluj, Viitorul Feleacu, formaţie care se află la 90 de minute de o promovare imensă în Liga a III-a. Ardelenii trebuie să întoarcă înfrângerea din tur, 0-1 cu Gloria Lunca Teuz Cermei, elevii lui Lucian Roşu fiind optimişti înaintea partidei. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.