JSport.roJSport.ro

IMG_0521După o pregătire de şase săptămâni pe plan local, Universitatea Cluj şi-a anunţat pretenţiile la un loc de play-off în seria Vest a ligii secunde. Primul test va fi şi cel mai dificil, pe Cluj Arena urmând să sosească mâine CS Mioveni, echipă aflată pe locul şase, ultimul care asigură prezenţa în lupta la promovare.

Paradoxal, pentru o echipă ameninţată tot mai des cu falimentul, antrenorul Mihai Teja a reuşit să convingă câţiva jucători cu prezenţe şi în Liga I să se alăture formaţiei clujene, Alex Târnovan părând a fi cel mai reuşit transfer din această pauză competiţională. Lotul Universităţii a crescut valoric astfel, iar dacă va scăpa cu bine de data de 10 martie, o intrare în play-off, mai apoi, ar aduce şi planuri măreţe în vestiarul “şepcilor roşii”, o eventuală promovare însemnând şi o resuscitare financiară deloc de neglijat.

Până atunci, însă, Calcan şi compania au serios de tras în cele opt etape rămase din sezonul regulat, avantajul Universităţii fiind că, din echipele aflate momentan pe loc de play-off, doar jocul cu FC Braşov, echipă care traversează la rândul ei o criză financiară, va avea loc în deplasare. În rest, la Cluj vor veni în primăvară primele două clasate din acest moment, CSM Râmnicu Vâlcea şi FCM Baia Mare, “studenţii” având şi un final lejer de campionat, ultimele trei meciuri disputându-se împotriva echipelor aflate acum în coada clasamentului.

Partida “U” Cluj-CS Mioveni va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe Cluj Arena, biletele pentru acest joc valorând 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.