foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a ratat promovarea în Liga a II-a, iar viitorul atât al multora dintre jucători, cât şi al antrenorului se va decide în următoarele zile.

Tehnicianul Bogdan Lobonţ a declarat la finalul victoriei de la Sibiu, care o păstrează pe „U” tot în eşalonul secund, că va avea o întâlnire cu reprezentanţii clubului.

„Atât astăzi, cât şi duminică la Cluj am dat maxim din tot ce puteam să dăm. Momentul cheie a fost cele două goluri luate într-un minut jumate la Cluj, dar e o experienţă şi cu siguranţă avem de învăţat cu toţii. E prematur să vorbesc acum despre viitor. În zilele următoare vom avea o întâlnire cu cei din conducere, vom analiza tot ce s-a petrecut nu doar în această dublă manşă, ci din 10 ianuarie încoace de când sunt la Cluj, şi vedem ce linie o să urmăm. Eu, când am fost chemat aici, am fost chemat pentru că «U» e un club altfel şi, stând atâta timp afară şi acumulând un anumit nivel de experienţă, am fost chemat pentru asta. Pentru a transmite modul meu de lucru, mentalitatea construită în toţi aceşti ani. Dar, sunt conştient că nu poţi să faci asta într-un timp atât de scurt”, a spus Lobonţ, la finalul meciului de la Sibiu.

Pentru Universitatea Cluj urmează acum o vacanţă de aproximativ trei săptămâni, noul sezon al ligii secunde urmând să debuteze în primul weekend al lunii august.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

3 COMENTARII

  1. Domnule Lobonţ, îm doar o jumîtate de an ai izbutit dă distrugi o echipă care tocmai îşii găsise personalitatea sub conducerea lui Cojocaru. Vorbele cu care ne şi te amăgeşti sunt inutile, ai eşuat şi durerois este că ai întristat acest oraş care mereu respiră prin sportul oferit de clubul universitar. Nu înţelegi nimic din spiritul “U”, nici n-ai încercat să-l înţelegi, consideri periplul la Cluj-Napocs o treaptă de parcurs în carieră. Domnul Sabău, să recunoscă eşecul şi, cu întreaga conducere, să caute rute viabile pentru noul sezon. Domnule Lobonţ, uceniceşte pe alte meleaguri, din păcate, ne-ai distrus visul de a promova în acest an cu rezonanţe pentru club şi pentru Alma Mater.. Drum bun !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.