JSport.roJSport.ro

img_6974În primul meci al etapei a 12-a din Liga a IV-a, disputat miercuri după-amiază, Viitorul Mihai Georgescu a câştigat, 4-2, cu Unirea Floreşti.

Partida din cartierul Gruia a fost controlată autoritar de către tinerii jucători ai lui Laurenţiu Văidean, aceştia profitând şi de slăbiciunile arătate de floreşteni, Unirea fiind una dintre cele mai inconstante formaţii din Liga a IV-a. După 2-2 la pauză, gazdele au marcat de încă două ori în partea secundă fără să mai primească vreun gol, Boricean, Jurcă, Georgiu şi Păun aducând cea de-a treia victorie a sezonului pentru Viitorul.

Golgheterul floreştenilor, Alex Medrea, şi-a făcut şi de această datoria şi a înscris ambele goluri ale echipei sale, prea puţin pentru ca Unirea să plece măcar cu un punct din acest meci. În urma acestui rezultat, cele două echipe au acum, fiecare, câte nouă puncte în clasament, însă floreştenii au şi două meciuri mai puţin disputate.

„Sunt bucuros pentru victorie şi pentru joc, în special. Îi felicit pe băieţi, s-au achitat majoritatea de sarcinile de joc şi au făcut un meci bun. Faţă de meciul de duminică au mai venit doi-trei jucători de bază, iar asta s-a văzut, altfel am ţinut de minge şi ne-am creat ocazii de a marca. Am făcut mai puţine greşeli faţă de meciurile trecute şi a venit şi această victorie. Îi felicit pe jucători încă o dată, chiar am fost mulţumit de ei şi sper să continue tot aşa pentru că mai avem multe meciuri”, a declarat antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

„Au jucat foarte bine copiii de la Viitorul, iar ai mei slab, fără vlagă, fără putere. Nici nu mai ştiu ce să zic, parcă acum au început să înveţe fotbalul, nu au avut niciun un fel de orientare tactică. Cred că eu sunt de vină, nu ei. Le-am dat drumul să meargă acasă de ziua morţilor şi au venit praf”, ne-a spus, în stilul caracteristic, şi antrenorul floreştenilor, Ioan Maja.

viitorul-mihai-georgescuViitorul Mihai Georgescu

Pop Ed.
Hacicu
Cocişu
Oltean
Felecan
Nistor
Georgiu
Păun
Tiseliţă
Boricean
Jurcă

Au mai intrat: Popa, Budean, Cherecheş. Antrenor: Laurenţiu Văidean

unirea-florestiUnirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
Rus
Madru
Silaghi
Câţcăuan
Grigorean
Timoc
Crişan
Mureşan
Medrea

Au mai intrat: Cenan, Tinteşan, Kallos, Psibel. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.