JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu Cluj speră la un parcurs mai bun în 2017 atât în Liga a IV-a, cât şi în Liga Elitelor U19 şi a reînceput pregătirea în urmă cu aproximativ o săptămână.

Antrenamentele tari din punct de vedere fizic s-au văzut din plin sâmbătă, în primul meci amical al iernii, Viitorul pierzând cu 0-10 în faţa echipei de Liga a III-a Industria Galda de Jos, mult mai avansată cu pregătirea în această perioadă. Totuşi, oficialii clubului clujean sunt încrezători că vor avea un parcurs mai bun mai ales în Liga a IV-a, acolo unde vor folosi patru jucători noi faţă de anul trecut, unii cu experienţă chiar la nivelul Ligii a III-a.

Vasile Mihalache, Eugen Ciobanu, Victor Iovănescu şi Hari Csaba sunt achiziţiile Viitorului strict pentru acest campionat, astfel că antrenorul Laurenţiu Văidean nu va fi nevoit să apeleze la toţi jucătorii care evoluează şi în Liga Elitelor.

„Ne-am propus pentru acest an să strângem cât mai multe puncte în Liga a IV-a, pentru acest lucru aducându-i şi pe aceşti jucători, care au peste 19 ani şi nu pot fi folosiţi la Elite. Din păcate, am început cu stângul meciurile amicale, dar rezultatul de 0-10 este unul mincinos. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată și bine pregătită, noi am avut o săptămână în care am pus accent pe pregătirea fizică și băieții au resimțit efortul astăzi. Pe mine m-a interesat să rulez tot lotul, chiar am făcut schimbări pe unele posturi după 30 de minute ca să le dau tuturor același număr de minute. În ce priveşte Liga Elitelor, acolo sper să terminăm între primele 10 echipe ca să nu retrogradăm. Obiectivul nostru principal este să muncim cât mai bine în perioada asta şi să creştem jucători”, ne-a spus antrenorul Viitorului.

Laurenţiu Văidean ar putea să nu mai conteze în acest sezon pe atacantul Vlad Boricean, care a plecat în probe la formaţia braşoveană Înfrăţirea Hărman, din Liga a III-a. Viitorul urmează să aibă cel puţin un meci amical pe săptămână până la reluarea sezonului în Liga a IV-a, prima etapă fiind programată în 25 februarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.