foto: Viitorul Poieni/facebook

La concurenţă cu optimile Cupei României, faza naţională, AJF Cluj a programat şi optimile Cupei pe judeţ.

Partidele au fost împărţite tot pe trei zile, iar Viitorul Poieni e singura echipă din Liga a V-a care s-a calificat mai departe.

Liderul Ligii a V-a a trecut de Olimpia Gherla cu 2-0 şi a ajuns în sferturile de finală. Vulturul Mintiu-Gherlii a făcut scorul optimilor, 7-0 cu ACS Aghireşu, în timp ce la Cătina a fost cel mai spectaculos meci. După 3-3 la pauză, partida dintre Gloria Cătina şi Unirea Iclod s-a terminat 4-6. Deşi scorul arată mai degrabă a meci decis de loviturile de departajare, toate golurile s-au dat în cele 90 de minute regulamentare.

Mai jos aveţi rezultatele complete ale optimilor de finală, niciun meci neavând nevoie de penalty-uri pentru a-şi desemna câştigătoarea.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] 5. La fel ca în fiecare an, la “concurență” cu faza națională a Cupei României, are loc și competiția pe județe. La Cluj, toate echipele din Liga a IV-a au trecut mai departe cu o singură excepție: Iclodul a căzut, la mare luptă, în confruntarea cu Viitorul Poieni, încheiată cu un neverosimil, 4-6. Toate golurile au fost înscrise în cele 90 de minute regulamentare. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.