JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr cluj
foto: facebook/cfr cluj

Echipele de juniori ale clubului CFR Cluj au început să aibă rezultate şi în turneele în care se duelează cu adversari puternici din partea de nord-vest a ţării.

Formaţia U13 a clubului a câştigat, în weekendul trecut, turneul Juniors Cup 2015, disputat la baza Unirea din Cluj, competiţie la care au luat parte cele mai bune echipe de acest nivel din opt judeţe din nordul şi vestul României.

Micii fotbalişti clujeni, pregătiţi de Adrian Cazan, au jucat împotriva echipelor LPS Vaslui B, Poli Timişoara şi Kiss Baia Mare în faza grupelor, în timp ce până la trofeu au mai întâlnit pe Viitorul Cluj, Plimob Sighet şi LPS Vaslui A, ultima în finală, clujenii câştigând titlul după loviturile de departajare, scor 3-1. Fotbaliştii de 12 ani ai CFR-ului au primit medaliile şi cupa de la actualul jucător al echipei mari, Alexandru Păun.

foto: cfrclujgrupa2003.com
foto: cfrclujgrupa2003.com

De menţionat că trei dintre jucătorii feroviari s-au ales şi cu premii individuale. Astfel, Eduard Hunyadi a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei, Alex Utiu a fost cel mai bun portar, iar Szabi Szilagyi a primit titlul de cel mai bun jucător al competiţiei.

Mai jos vedeţi rezultatele obţine de CFR Cluj, grupa U13, la turneul de la Cluj, în care au primit un singur gol, chiar în finală:

Grupă

CFR Cluj – LPS Vaslui B – 4-0

CFR Cluj – Poli Timisoara – 2-0

CFR Cluj – Kiss Baia Mare – 0-0

Sferturi

CFR Cluj – Viitorul Cluj – 0-0 (2-0 după penalty-uri)

Semifinale

CFR Cluj – Plimob Sighet – 4-0

Finala

CFR Cluj – LPS Vaslui A – 1-1 (3-1 după penalty-uri)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.