JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii a II-a, după victoria de luni, 1-0 cu ASU Poli Timişoara.

Jucătorii lui Bogdan Lobonţ au câştigat un meci în care s-au chinuit în prima repriză, dar după golul marcat au controlat fără prea mari probleme jocul.

Managerul Ioan Ovidiu Sabău a fost mulţumit mai ales de implicarea jucătorilor, oficialul Universităţii aşteptând un joc mai bun în următoarele etape.

„Tot respectul pentru jucători, pentru că au suferit foarte mult, şi-au dorit să câştige şi au reuşit o victorie corectă, muncită, meritată. Important este să câştigăm meciurile, pentru că sunt convins că va creşte şi calitatea jocului, va creşte ritmul. Cred că încă un meci şi vom arăta şi din punct de vedere al jocului mult mai bine. Se încinge lupta acolo în faţă, trebuie să fim atenţi şi să ne pregătim foarte bine. Le mulţumesc şi fanilor care au venit la meci, avem mare nevoie de ei”, a spus Sabău, după victoria de luni seara.

„U” Cluj e la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov, iar duminică va juca pe terenul Luceafărului Oradea, de la ora 13:00.

Va trebui să menţinem ritmul ridicat şi să câştigăm cât mai multe meciuri, dacă putem pe toate, ca să fim siguri că ne vom îndeplini obiectivul”, Octavian Abrudan, „U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.