JSport.roJSport.ro
foto: prosport.ro

CFR Cluj s-a făcut de ruşine şi în returul cu Dudelange, din play-off-ul Europa League, iar umilinţa istorică nu rămâne fără urmări.

Antrenorul Antonio Conceicao nu va mai continua în Gruia, acolo unde, la ora 12:00, a început şedinţa care va decide viitorul clubului.

La ea participă toţi capii de decizie din Gruia, în frunte cu preşedintele Iuliu Mureşan, fiind chemat la discuţii şi proaspătul şef de scounting al CFR-ului, Eugen Trică. Potrivit unor surse din interiorul clubului, Trică ar putea să coboare pe bancă şi să pregătească meciul ardelenilor cu Viitorul, de duminică.

Asta se va întâmpla în cazul în care patronul Neluţu Varga nu va numi un alt antrenor astăzi, Ionel Ganea fiind varianta cea mai des discutată. Trică ar urma să se ocupe de echipă pentru meciul cu Viitorul, iar apoi noul tehnician va avea două săptămâni la dispoziţie să pregătească următorul meci al feroviarilor, care va fi chiar cel cu FCSB.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Duuudeeelaaanjjjj. Jaj basmeg ce v-or facut astia bai nespalatilor! Si ce fain se prefigureaza o echipa cu conducere “colorata” cu patronul in frunte! Si voi ne trimiteti pe noi la pata rat? Echipa de rahat, conducere de rahat, suporteri de rahat. Ce-ati facut voi, ma zerourilor? Ati pus Clujul pe harta Europei??? SERIOOOS ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.