foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League, după ce a pierdut şi meciul retur din Cehia, 0-1 cu Slavia Praga.

Campionii României au sperat cu adevărat doar în primele 25 de minute, mai apoi formaţia lui Nicolae Stanciu preluând controlul partidei.

Cu gândul la o nouă minune, campionii României au început tare meciul de la Praga. Primele 25 de minute au fost dominate clar de clujeni, care au avut şi ocazii periculoase. Bordeianu, cu un şut centrare înşelător, Deac cu o lovitură de cap şi mai ales Rondon, care nu a apucat să împingă mingea în poarta goală, au irosit şanse mari de gol.

Meciul s-a schimbat după jumătatea primei părţi, odată cu o ocazie mare a cehilor. Stanciu l-a lăsat singur cu portarul pe Masopust, însă marcatorul golului din Gruia a trimis un lob slab, pe lângă poarta lui Arlauskis. Skoda a avut apoi două ocazii importante, dar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Repriza secundă a început cu o intervenţie bună a lui Arlauskis la şutul aceluiaşi Skoda, dar şi cu o dominare a cehilor. Mult mai prezentă în jumătatea CFR-istă, inevitabilul s-a produs, iar Slavia a deschis scorul în minutul 66. Şutul lui Boril nu a putut fi respins de Mureşan de pe linia porţii, iar feroviarii aveau nevoie de două goluri pentru a mai ajunge în grupele Ligii.

Până la final scenariul nu s-a schimbat, cehii fiind mai mereu primii la minge. Doar Păun, cu un şut scos de Kolar, a fost periculos la poarta Slaviei, dincolo Camora salvând un gol ca şi făcut după o respingere de pe linia porţii. După o repriză secundă slabă, CFR a pierdut cu 0-1 acest meci şi va juca doar în grupele Europa League.

CFR-iştii îşi vor afla adversarii vineri.

Slavia Praga

1
Kolar
18
Boril
2
Hovorka
15
Kudela
5
Coufal
33
Kral
22
Soucek
9
Olayinka
7
Stanciu
28
Masopust
21
Skoda

Au mai intrat: Helal, Traore, Frydrych. Antrenor: Jindřích Trpišovský

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
30
Mureşan
3
Burcă
16
Susic
8
Djokovic
37
Bordeianu
6
Aurelio
9
Omrani
99
Rondon
10
Deac

Au mai intrat: Păun, Hoban, Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte