JSport.roJSport.ro

Duminică, 13 august, Christoph Daum a anunţat lotul pentru meciurile cu Armenia din 1 septembrie şi Muntenegru din 4 septembrie. Surpriza din lotul convocat de selecţionerul României a fost jucătorul CFR-ului, Ciprian Deac.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani se află la prima convocare sub comanda lui Chrisptoh Daum. Deac a mai trecut pe la echipa naţională când selecţioner era Răzvan Lucescu.

,,Poate este o surpriză pentru unii, dar pentru mine este o consecinţă normală în urma performanţelor sale din ultima jumătate de an. Este un jucător cu caracter şi foarte multe calităţi. Urmăresc să învăţ mai multe despre el”, a declarat Christoph Daum despre Deac la anunţarea lotului.

Christoph Daum a fost prezent la meciul dintre CFR Cluj – FC Viitorul din 22 iulie, iar după joc a stat câteva minute de vorbă cu Dan Petrescu. După discuţia cu antrenorul CFR-ului, Daum a spus că i-a remarcat pe Deac şi Manea, iar ei ar putea să ajute echipa naţională.

Ceilalţi jucători convocaţi pentru cele două partide din preliminariile Campionatului Mondial Rusia 2018 sunt:

Portari: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Florin Niță

Fundași: Bogdan Țîru, Vlad Chiricheș, Valerică Găman, Alin Toșca, Romario Benzar, Steliano Filip, Sergiu Hanca

Mijlocași: Eric Bicfalvi, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Mihai Pintilii, Alexandru Băluță, Ciprian Deac, Alexandru Maxim

Atacanți: Andrei Ivan, Alexandru Chipciu, Bogdan Stancu, Florin Andone, Adrian Popa

Lista adițională: Silviu Lung Jr., Cosmin Moți, Alexandru Mățel, Ionuț Nedelcearu, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, George Pușcaș, Florin Tănase, Cătălin Golofca

“După ce a primit la Varșovia, contra Poloniei, al doilea cartonaș galben din această campanie de calificare, Cristian Săpunaru este suspendat pentru următorul joc al naționalei” anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.